Tornar

'Chaplin curt', un dels cartells de la Mostra d'enguany

Trenta curtmetratges a la Mostra Dr. Mabuse 2017

El Centre Cívic Trinitat Vella, la plaça de Sant Felip Neri i la Sala Mau Mau, espais que acolliran la 16a edició del certamen.

El dissabte 27 de maig tindrà lloc la primera de les tres sessions previstes de la XVI Mostra de Curtmetratges Dr. Mabuse, un festival obert tant a nous creadors com als més experimentats, i que abraça gèneres i formats diversos. El Jurat de la Mostra ha rebut dotzenes de cintes, i n'ha fet una selecció que es projectarà en dues jornades. La del 27 es durà a terme al Centre Cívic Trinitat Vella, mentre que el 10 de juny l'espai serà la plaça de Sant Felip Neri. El festival es tancarà el 17 de juny a la Sala Mau Mau amb la Sessió Off Mabuse, on es podran veure curts nacionals i internacionals d'altres mostres d'arreu del món.

Javier Fesser, Pol Armengol, César Tormo, Miguel Bardem, Teresa Bellón, José Manuel Carrasco o Lionel Auguste són alguns dels realitzadors que presenten curtmetratge en aquesta edició, i en la programació hi trobem títols tan variats com Vida en Marte, El andar del borracho, Llueve en Bagdad, Amnesia o Cariño me he follado a Bunbury. Les sessions aniran acompanyades d'accions teatrals. Segons expliquen els organitzadors, "la figura de l'actor és molt important en el nostre format, ja que és l'encarregat de crear un fil conductor entre els curtmetratges i crea un lligam especial entre públic i pantalla".

Una mostra que començava ara fa 16 anys per iniciativa de l'Associació Teatral La Jarra Azul junt amb el Servei de Dinamització Juvenil i el Centre Cívic Trinitat Vella, i que a cada edició ha anat creixent tant en nombre de cintes rebudes com de projectades.

Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 26 maig 2017
  • Comparteix