Tornar

CosmoNits

A l’agost, les CosmoNits no s’aturen

Gaudiu del cinema i la música a la fresca durant les nits d’estiu.

Durant el mes d’agost, continuen les CosmoNits al CosmoCaixa amb les projeccions del cicle de cinema de ciència-ficció durant els vespres d’estiu. A més, abans del visionament podreu gaudir de música en viu gràcies als microconcerts, que comptaran amb la participació de grups locals de la ciutat. Els passis d’aquest pròxim mes seran el 4, 11 i 25 d’agost.

La CosmoNit del 4 d’agost començarà amb el concert de Carril i Mercadante, duo de veu i bandoneó referent de la ciutat que recorren als clàssics del tango argentí. Tot seguit es projectarà Regreso al futuro, la pel·lícula on s’expliquen les aventures de Marty McFly, un adolescent que viatja al passat a bord d’una màquina del temps inventada per un excèntric científic.

La sessió de l’11 d’agost arrencarà amb el microconcert d’Irene Reig Trio, una banda que presenta un repertori dels seus estàndards preferits del món del jazz amb els sons d’un saxo, un contrabaix i una bateria. Una vegada finalitzi el concert es projectarà Arrival, la història d’una experta lingüista dels Estats Units que ha de posar-se en contacte amb extraterrestres que arriben a la Terra per tal de descobrir si són una amenaça per a la preservació de l'espècie humana.

La darrera funció d’aquesta edició serà el 25 d’agost amb el projecte El Viatge de les mans, un concert a través de la poesia i les guitarres, les veus i el contrabaix de Toni Xuclà, Clàudia Cabero i Gemma Abrié. Tot seguit es projectarà Snowpiercer, pel·lícula de Bong Joon-Ho (director de Paràsits), on s’explica una aventura postapocalíptica a causa d'un experiment fallit per intentar solucionar l’escalfament global. Un metratge que convida a la reflexió sobre el futur dels humans i el nostre destí.

No us perdeu les últimes projeccions de les CosmoNits, gaudireu de música i cinema relaxant-vos sota la llum de les estrelles. Aprofiteu-ho! Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 28 juliol 2022
  • Comparteix