Tornar

un jove amb un gran radiocasset a l'espatlla escoltant música en el dibuix que serveix de cartell per anunciar la iniciativa

Al barri es fa rap

Una mostra amb entrada gratuïta a l'Espai jove Les Basses aplega promeses del rap de tota la ciutat.

Com sona el hip-hop que es fa a Barcelona? O millor encara, com sonarà el que es farà en un futur pròxim? Si ho voleu saber haureu de venir a l'Espai Jove Les Basses, on s'han proposat oferir un altaveu als rapers emergents de la ciutat amb la iniciativa Rap de barri(s)!

Serà el dissabte, 28 de gener, al vespre. Ja veureu que, quan es pongui el sol, sortiran les estrelles... del rap barceloní o, per ser més exacte, les estrelles del demà, perquè aquesta cita organitzada al districte de Nou Barris no porta a l'escenari noms coneguts sinó, precisament, alguns que possiblement ho seran pròximament.

Rap de barri(s)! s'adreça a joves de tota la ciutat i de tots els barris, de manera que veient els nois i les noies que actuaran i demostraran les seves habilitats a l'Espai Jove Les Basses, podrem dibuixar una mena de "mapa" del rap barceloní. En la sessió trobareu MCs de la Sagrera, de Sants o d'algun dels barris del districte de Nou Barris. Tots i totes tenen entre 16 i 25 anys i, durant la sessió, interpretaran quatre temes cadascun.

Veniu a escoltar-los perquè la festa encara té més al·licients. I és que entre actuació i actuació hi haurà batalles de galls en les quals els participants lliuraran combats amb els versos i les paraules com a munició. A més, també hi haurà exhibicions de danses urbanes, concretament, mostres de breakdance.

Si voleu conèixer els valors més nous de l'escena del rap barceloní, veniu a l'Espai Jove Les Basses, però abans consulteu al web tota la informació.

Data de publicació: Dimecres, 25 Gener 2023
  • Comparteix