Tornar

una imatge d'una safata de cebes serveix per il·lustrar l'activitat

Alimentació sostenible i bona música a 'Terra i gust'

La ronda de sant Antoni s'afegeix a les celebracions amb una de les propostes més saboroses de la Festa Major d'enguany.

Si us agrada menjar, i a més ho voleu fer de manera conscient i contribuint a la sostenibilitat del planeta, teniu una cita imprescindible durant la Mercè amb Terra i gust - Festa de l'Alimentació Sostenible, que se celebra els dies 24 i 25 de setembre a la ronda de sant Antoni.

Allà trobareu un espai dedicat a la gastronomia on us proposaran que no només gaudiu del sentit del gust i de l'olfacte, sinó que ho feu amb el cap. És a dir, us serviran plats i tastets de productes de restauració que, a més d'estar preparats amb la màxima cura, compleixen amb dues condicions de la màxima importància: són productes saludables i, a més, són productes elaborats de manera sostenible.

És una activitat més dedicada a fer palesa la importància de la sostenibilitat de la indústria alimentària, una tasca que ja va començar l'any passat, quan Barcelona va ser nomenada Capital Mundial de l'Alimentació Sostenible i el tema de l'alimentació ja va esquitxar part de les activitats de la Mercè.

Ara, però, l'alimentació té espai i programa d'activitats propi en una cita que potser posarà l'accent en allò que mengem, però que també ens oferirà aliment per a la nostra sensibilitat artística... i les nostres ganes de ballar. I és que tant al migdia com a la nit trobareu una programació de concerts, començant la nit abans que s'inauguri la fira, el divendres, 23, amb els Big Menú; continuant el dissabte, 24, amb concerts de Guillem Roma i Alessio Arena i de Bab L'Bluz i el diumenge, 25, amb els Rivolta i amb Koko-Jean & The Tonics. Ja veureu que els concerts del migdia tenen un to més suau i els de la nit us faran tornar cap a casa... ballant!

Si voleu gaudir de la gastronomia més saludable i sostenible i gaudir de bona música, veniu a Terra i gust, però, abans, consulteu la informació al respecte al web de la Mercè.

Data de publicació: Divendres, 23 Setembre 2022
  • Comparteix