Tornar

Més de 1.750 alumnes d’escoles de música de Barcelona participen amb 35 concerts simultanis al Festival SIMFONIC: 10 de juny – 18h

El proper dissabte 10 de juny a partir de les 18h, 1.750 alumnes d’escoles de música i entitats musicals de Barcelona  realitzaran 35 concerts simultanis a la tretzena edició del Festival SIMFONIC.

Tots els concerts del Festival SIMFONIC es celebren de manera gratuïta i amb accés lliure, sense reserva prèvia.

Les actuacions tindran lloc a tots els districtes de la ciutat des de La Model  a l’Eixample a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, a Nou Barris; des del Jardí dels Tarongers a Sarrià-Sant Gervasi al Museu de Ciències Naturals de Barcelona a Sant Martí, entre molts d’altres.

Per gaudir d’aquesta diada es podrà escollir entre formacions de caire clàssic (orquestres simfòniques, música de cambra, recitals de piano i cant coral), concerts de swing, grups de jazz, cors de gospel, música electrònica i música tradicional i popular. 

En aquesta tretzena edició, el Festival SIMFONIC compta amb l’apadrinament del reconegut canta-autor Pep Sala , protagonista  del videoclip de presentació del Festival. La cançó  “Boig per tu” sonarà el dia 10 de juny a les 19h de manera simultània a tots els concerts. 

La iniciativa SIMFONIC  és impulsada per l’Associació SIMFONIC, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l’aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes. 

Informació complerta del Festival SIMFONIC a: www.simfonic.org

Data de publicació: Dilluns, 05 Juny 2023
  • Comparteix