Tornar

Fotografia d'una sessió de videocreació

Videocreació a l’Antic Teatre

L’associació Habitual Video Team ofereix sessions quinzenals gratuïtes per acostar al públic els projectes que es fan a Barcelona en aquesta disciplina.

Habitual Video Team és una associació sense ànim de lucre que promou activitats relacionades amb les arts audiovisuals i la videocreació. Una branca de les seves activitats és l’organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX i el festival d’arts escèniques audiovisuals INFLUX.

Enguany, Flux Club compleix la 13a temporada a l’Antic Teatre i el 22è aniversari de la seva creació. Es tracta d’una programació de vídeo amb periodicitat quinzenal que reflecteix la vitalitat del vídeo de creació a Barcelona. Són sessions obertes a tot el que està passant en el camp del vídeo a la ciutat i que complementen els continguts i estenen el període d’acció del festival FLUX més enllà de la celebració del certamen, que té lloc al desembre.

En aquest context, Habitual Video Team ha programat a l’Antic Teatre quatre activitats per als propers mesos, els dies 2, 16 i 30 de maig, i 13 juny. Es titulen Els Dilluns Flux Club i són sessions gratuïtes de 90 minuts de durada amb projeccions, videoperformances i col·loquis que ofereixen al públic la possibilitat del contacte directe amb els videocreadors. Poden ser sessions monogràfiques d’autors reconeguts, sessions temàtiques dedicades a gèneres com la videodansa i la videopoesia, o col·lectives dedicades a autors emergents.

Si voleu fer un cop d’ull a la resta de la programació de l’Antic Teatre, cliqueu aquest enllaç. Hi trobareu Roger Peláez (Ejaculant diarrea), Núria Andorra i Manel Salas (Destil), Assi Weitz i Javier Murugarren (Second chance) i Juana Dolores (Massa diva per a un moviment assembleari), entre d’altres.

Data de publicació: Divendres, 29 Abril 2022
  • Comparteix