Tornar

Imatge promocional de la comèdia teatral M'agrada molt el que fas

Riures i ganivetades entre amics

La comèdia M’agrada molt el que fas destapa les màscares socials i descobreix el risc de la sinceritat en les relacions humanes.

Des de la seva publicació l’any 2000, l’obra J’aime beaucoup ce que vous faites de Carole Greep no ha baixat mai dels escenaris. Al llarg d’aquests 23 anys, aquesta comèdia ha superat les 5.000 representacions i ha estat vista, només a París, per més de 1.800.000 espectadors en diferents teatres, des del Palais des Glaces fins al Café de la Gare i el Mélo d’Amélie.

No es coneix a França un fenomen del gènere des de l’estrena el 1993 d’El sopar dels idiotes, de Francis Veber. Com aquella, el llibret de Carole Greep també ha fet el salt a la gran pantalla, amb la pel·lícula Les meilleurs amis du monde (2010), dirigida per Julien Rambaldi.  

A casa nostra, el 2009 ja hi va haver una primera adaptació en català protagonitzada per Roser Batalla, Xavi Casan, Cesc Casanovas i Mònica Pérez. Ara, i fins al 30 d’abril, es pot veure a l’Aquitània Teatre una nova versió de M’agrada molt el que fas dirigida per Edu Pericas. El director d’Els homes són de Mart i les dones són de Venus, Tuppersex, Los monólogos de la vagina i Opera for kids té la mà trencada a l’hora de fer riure.  

En aquesta ocasió, Maria Garrido, Jordi Soriano, Elías Torrecillas i Nesa Vidaurrázaga donen vida a un quartet infernal: Si a França eren en Pierre i la Marie, d’una banda, i en Charles i la Carole, de l’altra, en aquest cas es tracta d’en Santi i la Cris, i del Joan i la Carla.

La història és ben coneguda: els primers estan de camí per passar el cap de setmana a casa del Joan i la Carla, uns amics que han anat a viure al camp. Durant el trajecte es dediquen al seu esport favorit: malparlar dels altres. I tampoc tenen cap pietat amb els seus amfitrions. Només hi ha un petit problema: el telèfon mòbil del Santi, mal bloquejat, ha retrucat a casa dels amfitrions i aquests senten, en directe, tot el que els seus millors amics pensen d’ells. Xocats, però amb ànims de revenja, decideixen divertir-se una mica amb els hostes abans d’aplicar-los la “pena de mort”.

L’entrada per veure l’espectacle té un descompte del 45% i costa 16 euros si es compra de forma anticipada en aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 31 març 2023
  • Comparteix