Tornar

Fotografia de Gerard Guerra Lopez tocant el piano en un concert.

Arquitectura sonora al Pavelló Mies van der Rohe

L’arquitecte i pianista Gerard Guerra López omplirà de música l’edifici emblemàtic amb l’actuació So i espai.

Al costat de la Font Màgica de Montjuïc s’hi troba l’obra dissenyada per Ludwig Mies van der Rohe i Lilly Reich, el Pavelló Mies van der Rohe, també conegut com El Pavelló Alemany de Barcelona. Aquest edifici, representatiu en la història de l’arquitectura del segle XX, presenta un concert a càrrec de Gerard Guerra López, qui explora el concepte de musitectura, una simbiosi entre música i arquitectura. L’esdeveniment es durà a terme el 25 de juny, en el marc de les Setmanes d’Arquitectura i el programa Pavelló de Música.

Guerra López, arquitecte graduat per l’ETSAB (2016) i pianista per l’ESMUC (2017), és compositor, director i investigador. El músic oferirà un recital de piano, entrellaçant espais sonors entre textures i reflexos. Interpretarà música pròpia en directe, inspirada al voltant del terme musitectura, una fusió particular de música i arquitectura, de so i espai, fruit de la seva recerca artística. A més, tot això tindrà lloc al Pavelló Mies van der Rohe, una icona de l’arquitectura moderna construïda per a l’Exposició Internacional de Barcelona de 1929.

El concert se celebra amb motiu de les Setmanes d’Arquitectura, un esdeveniment que es durà a terme fins al 28 de juny amb una àmplia programació d’activitats per a tots els públics i arreu de la ciutat, amb l’objectiu de reforçar el vincle entre arquitectura i ciutadania. L’actuació So i espai també es fa en el marc de Pavelló Música, un programa que ofereix concerts per gaudir de la música en aquest espai. 

Aprofiteu l’oportunitat d’explorar les relacions entre música i arquitectura gràcies a la intervenció pianística que oferirà Gerard Guerra López a So i espai, el 25 de juny, a les 20 h. L’entrada és lliure, però l’aforament és limitat. Si voleu obtenir més informació, podeu consultar la pàgina web de la Fundació Mies van der Rohe

Data de publicació: Divendres, 21 Juny 2024
  • Comparteix