Tornar

‘Gràfica anarquista. Fotografia i revolució social, 1936-1939’ és una de les exposicions que es poden recuperar amb l’arxiu digital

Feu una volta per l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona

La visita virtual del centre conté informació sobre la conservació i documentació del material fotogràfic que s’hi guarda.

L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona vol compartir amb vosaltres el seu espai i els mètodes de treball que s’hi utilitzen, i això ho fa a través de la visita virtual que es pot fer al seu web. Un recorregut 360º per la sala d’exposicions, la sala de consulta i fins i tot els laboratoris de reproducció i de conservació amb notes explicatives sobre els elements que s’hi poden trobar. I si el que voleu és consultar el seu fons documental, podeu accedir al catàleg en línia de l’Arxiu Municipal de Barcelona, que no només recull el fons de l’Arxiu Fotogràfic, sinó també documents de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona o l’Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona.

Si hi esteu interessats, podeu recuperar l’arxiu de l’exposició ‘Gràfica anarquista. Fotografia i revolució social, 1936-1939’, que fa un recorregut pel fons fotogràfic extret de l’Oficina de Información y Propaganda que la CNT-FAI va crear a Barcelona amb motiu de la Guerra Civil. L’Oficina s’encarregava de fer difusió de la revolució als diferents mitjans i gràcies a això va recollir un fons fotogràfic molt important.

I per seguir descobrint a través de les fotografies, l’Arxiu Municipal va crear l’aplicació mòbil ‘BCN visual’, que us permet navegar pels carrers de la Barcelona antiga a través d’imatges del passat. Una quantitat de fotografies que no us acabareu en un dia!

Data de publicació: Dimarts, 24 març 2020
  • Comparteix