Tornar

L’astronomia i la seva influència en la creació artística

L’astronomia i la seva influència en la creació artística

El divendres 20 de maig el CosmoCaixa celebra NEO Astronomia, una nit amb espectacles i xerrades que parlen del cel i de la nostra relació amb ell.

Us agrada la ciència, l’art i la tecnologia? Si és així el divendres 20 de maig no us podeu perdre una nova edició de la nit NEO del CosmoCaixa: NEO Astronomia. Una jornada on s’intentarà trobar resposta a quina és la nostra relació amb el cel i l'espai en la creació artística del segle XXI a través de l'observació i el diàleg.

Per a aconseguir-ho, s’han organitzat quatre sessions en les quals, mitjançant diferents veus i testimonis, us podreu endinsar en les propostes d'artistes que utilitzen la matèria celeste com a origen i font d'inspiració de les seves reflexions i creativitat.

Com a inici de la jornada, a les 19 h, es comptarà amb el show immersiu Gemini rising de la mà de la compositora, pianista i productora musical Suzanne Ciani en col·laboració amb Desilence. Una mica més tard, a les 19:30 h, podreu gaudir de Converses amb Bromo. Una trobada amb el públic dels dos integrants de Bromo, Paloma Peñarrubia i Azael Ferrer. En aquesta xerrada podreu acostar-vos al seu procés creatiu en el desenvolupament de No Signal, un espectacle que us proposa un viatge immersiu a través de l'espai, a més d’un recorregut per les recerques principals de les grans agències aeroespacials i que podreu presenciar a les 20 h. Per últim i com a manera de concloure la Nit NEO: Converses entre Suzanne Ciani i Philip Sherburne, una xerrada en la qual el prestigiós periodista i la pionera de l'electrònica repassaran la carrera de Ciani, una de les ments més brillants que ha donat la música contemporània.

No us perdeu aquesta edició en la qual regna la fascinació pel cel estrellat i veureu com influencia l’art.

Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Divendres, 13 maig 2022
  • Comparteix