Tornar

 Imatge d’una familia mentre fa la visita al Recinte Modernista de Sant Pau.

Aventura familiar al Recinte Modernista de Sant Pau

Aprofiteu l’oportunitat de descobrir de forma divertida la història i les curiositats de l’edifici de Lluís Domènech i Montaner. 

Voleu endinsar-vos en la bellesa del conjunt modernista més gran del món? Aleshores, no dubteu a explorar tots els racons de l’edifici dissenyat per Lluís Domènech i Montaner, perquè ben segur quedareu bocabadats. El Recinte Modernista de Sant Pau ofereix visites familiars de modalitat lliure, en què proporciona una motxilla amb materials perquè els menuts i els acompanyants descobreixin la història de l’edifici. 

L‘Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, successor de la instal·lació sanitària fundada el 1401 al barri del Raval, va ser creat a finals del segle XIX per Domènech i Montaner. Aquest edifici, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO l’any 1997 per la singularitat i la bellesa artística, està configurat com un conjunt arquitectònic de dotze pavellons envoltats d’espais verds i connectats per un quilòmetre de galeries subterrànies. 

Aquesta modalitat de visita lliure està pensada per fer en família i, així, capbussar-se en la llum, els colors i la natura de l’edifici. Amb l’ajuda dels d’adults i un conjunt d’activitats, els infants descobriran les característiques del modernisme i la història de l’antic hospital. A les taquilles del Recinte Modernista, us entregaran una motxilla amb un llibret explicatiu de la visita, un plànol del recinte, uns binocles i llapis de colors. Al llarg del recorregut, coneixereu la història, les anècdotes i els secrets de l’antic hospital i haureu d’estar ben atents per observar, tocar i dibuixar. 

Aprofiteu l’oportunitat de descobrir segles d’història, ciència, art i arquitectura a través de l’obra de Lluís Domènech i Montaner, amb tota la família. El recinte es pot visitar de dilluns a diumenge i podeu escollir la franja horària que us vagi millor, des de les 9.30 h fins a les 18 h, del 29 de març a l'octubre. De 9.30 h a 17 h, de novembre a març. El preu de l’entrada general és de 17 € i 5 € per als menors de 6 a 11 anys. Si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web de Recinte Modernista de Sant Pau

Data de publicació: Divendres, 14 Juny 2024
  • Comparteix