Tornar

Cartell de “El Gat amb Botes, el musical”.

Una aventura musical amb el Gat amb Botes

L’Aquitània Teatre s’omple de cançons perquè gaudiu en família d’un espectacle inspirat en el conte clàssic.

Sabeu què fareu els caps de setmana del mes de maig? Abans de l’hora de dinar, a les 12 h, us espera un pla fantàstic per gaudir amb l’espectacle El Gat amb Botes, el musical. Una obra idònia per experimentar amb tots els membres de la família, basada en una versió de Jordi Expósito, produïda per l’Aquitània Teatre i dirigida per Jordi Araz i Norma Cano. Encara que ja conegueu aquest relat, que forma part de l’imaginari popular, teniu l’oportunitat de viure’l a Barcelona en el format musical. Anoteu a l’agenda: des del 4 fins al 26 de maig.

El Gat amb Botes és el mític personatge del conte popularitzat per l’escriptor francès Charles Perrault, al segle XVII. Us endinsareu en les peripècies d’un gat astut que vol ajudar el moliner a conquerir el cor de la princesa, de qui s’ha enamorat. Malgrat que és conegut per vestir unes botes, com bé indica el nom, l’enginy del gat serà clau per tal que  el seu pla ideat es dugui a terme i, d’aquesta manera, donar-li un cop de mà al seu amo. 

Així doncs, el felí farà creure al rei que el moliner és en realitat el marquès de Carabàs, un noble valent i ric de les contrades. No obstant això, assolir aquest objectiu no serà una tasca gens fàcil. És per això que us submergireu en un conjunt d’aventures acompanyades de cançons per aconseguir aquesta fita. Tot això amb les interpretacions de Jordi Farrés, Norma Cano i Jordi Araz sobre l’escenari. Us perdreu aquesta emocionant experiència?

Aprofiteu per viure una immersió en aquesta versió del clàssic de Perrault, sobre el qual s’han fet diverses adaptacions amb llibres, pel·lícules, sèries de televisió i obres de teatre. Ara, teniu una ocasió de viure en família El Gat amb Botes, el musical durant els caps de setmana del mes de maig, a les 12 h. El preu de l’entrada és d’11,50 € en línia i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web de l’Aquitània Teatre.   

Data de publicació: Divendres, 03 maig 2024
  • Comparteix