Tornar

Cartell en el qual apareix un dinosaure i el títol de l’exposicio “Dinosaures de la Patagonia”.

Una aventura paleontològica a l’era dels dinosaures

El Museu de la Ciència CosmoCaixa presenta Jurassic Camp, un taller perquè us convertiu en paleontòlegs amb sessions programades fins al 17 de març. 

Si us encurioseix i us meravella el món dels dinosaures, però us agradaria resoldre qüestions relacionades amb la seva existència, no us podeu perdre l’activitat Jurassic Camp, organitzada pel Museu de la Ciència CosmoCaixa, en la qual esdevindreu paleontòlegs per un dia. Agafeu-vos fort perquè us espera un fascinant viatge en el temps. 

Segurament us heu preguntat en alguna ocasió com ha estat possible conèixer característiques dels dinosaures i descobrir l’ambient en el qual vivien. Aquestes són algunes de les tasques dels paleontòlegs, que investiguen éssers vius que ja no existeixen i, per això, han de deduir què va succeir en el passat mitjançant un treball minuciós d’observació, comparació i classificació, entre altres mètodes. 

Us agradaria aventurar-vos en aquesta fascinant activitat? Aleshores, no dubteu a participar en el taller de paleontologia en què tindreu l’oportunitat de reconstruir un dinosaure i l’ambient on vivia a partir de parts fossilitzades, restes de la seva activitat biològica i d’altres organismes, entre d’altres. 

Aquest taller es desenvolupa dins de l’exposició Dinosaures de la Patagònia, organitzada pel Museo Paleontológico Egidio Feruglio (MEF) de Trelew, Argentina. Aquesta, però, no és una mostra més de dinosaures, sinó que és una immersió en la feina paleontològica. A més, l’exposició presenta rèpliques dels esquelets dels dinosaures més importants trobats a la Patagònia, com també fòssils originals. 

Aprofiteu la possibilitat de convertir-vos en detectius del passat i explorar el món fascinant dels dinosaures, gràcies al taller de paleontologia Jurassic Camp. És una activitat recomanada per a infants majors de 8 anys i els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult. L’activitat es fa des del 13 de gener fins al 17 de març, caps de setmana i festius a les 12 h (en català) i a les 17 h (en castellà). El preu de l’entrada general és de 6 € i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina del Museu de la Ciència CosmoCaixa.

Data de publicació: Dimarts, 16 Gener 2024
  • Comparteix