Tornar

L'elenc retratat en un moment de la representació

La banda sonora de la nostra vida, feta musical

El Teatre Apolo acull la companyia Onbeat representant El musical de los 80's y 90's.

Si éreu joves durant els anys 80 i 90, aquest musical és tota una celebració d'una època de pistes de ball, concerts i molta festa. Ha recollit l'esperit d'aquells temps, i una pila de melodies que en van constituir la banda sonora, una companyia teatral, Onbeat, que ha sabut com transformar una part de la vostra vida en un espectacle musical. Teniu una cita amb el passat fins a l'1 de setembre.

És El musical de los 80's y 90's (a la imatge. Foto: Josune Ordóñez), una proposta amb coreografies i plena de versions de grans temes del pop espanyol d'aquells temps, però també d'èxits internacionals del moment. De fons, una tria de cançons de l'estiu que ballareu i cantareu... des de la butaca.

I és que no us podreu estar quiets ni un moment veient com els actors i actrius protagonistes (començant per Albert Artigues i continuant amb Guille Guillado, Max Navarro, Adrià Andreu, Ionai Ramírez, Mireia Coma, Ana Extremera, Nize Crespo, Elena Moreno i, com a directora resident, Elisabet Molet) interpreten versions d'aquells temes que tantes vegades vau ballar a la pista.

La història que ens expliquen és la d'un grup d'antics amics de l'institut que es troben en el nou bar que acaba d'obrir un d'ells, La Movida del Bacalao. Un cop allà, rememoraran els millors moments de la seva joventut... i possiblement de la vostra.

Com han canviat la vida d'aquests nois i noies i com de diferents són les seves existències al que havien planificat? Ho veureu (i potser fareu paral·lelismes amb la vostra pròpia vida) mentre escolteu aquests actors i actrius cantar i ballar temes de Mecano, Celtas Cortos o Dansa Invisible, entre molts més.

Si voleu que us expliquin una història d'antics amics i retrocedir en el temps fins a aquella època en la qual encara no existien ni les xarxes socials ni internet, hauríeu de venir a veure El musical de los 80's y 90's. Abans de venir, però, consulteu al web del Teatre Apolo tota la informació sobre la producció.

Data de publicació: Dimecres, 10 juliol 2024
  • Comparteix