Tornar

Imatge promocional del músic barceloní Nico Roig

Nico Roig, en edició de butxaca

El músic presenta el seu cinquè disc, Este frío no vale nada, i recupera temes dels seus treballs anteriors.

Aquest mes de març, el cantant i compositor Nico Roig presentarà el seu últim espectacle Este frío no vale nada (Edición de bolsillo) dins del circuit Barcelona Districte Cultural als auditoris del Centre Cívic Urgell (el dia 17, a les 20 h) i del Centre Cívic Tomasa Cuevas de les Corts (el dia 24, a la mateixa hora).

Amb més d’una dècada de trajectòria musical i cinc discos al sarró, aquest músic barceloní s’ha erigit en un dels autors més respectats de l’escena indie local.

Els seus dos primers àlbums, Tornada del genoma humà (2011) i Les dones macabres (2013), tenien com a segell un to intimista proper a l’estil d’un cantautor i lletres fosques però alhora innocents. En canvi, a Vol.71 (2017) Nico Roig es va endinsar en terrenys experimentals i arranjaments orquestrals que el van apropar al rock progressiu britànic de la dècada dels 70.

L’any 2020 va fer una nova passa endavant amb la gira del seu quart treball: Yo siempre sueño que sí, el més personal de la seva carrera, amb concerts en format 3D, tecnologia d’àudio en 360° i so binaural amb auriculars.

Als centres cívics Urgell i Tomasa Cuevas presentarà Esto frío no vale nada, un grapat de cançons lluminoses, amenes i poètiques que flirtegen amb el folklore, la música d’arrel i les bandes sonores de Bernard Herrmann, i que han comptat amb la col·laboració, a l’estudi de gravació, d’artistes que “són joies de la nostra terra” com Sílvia Pérez Cruz, Rita Payés o Lucía Fumero.

Els dos concerts són gratuïts, però cal reservar entrada de forma anticipada a través de cadascun dels enllaços.

Data de publicació: Divendres, 10 març 2023
  • Comparteix