Tornar

‘Barcelona Flashback’ al MUHBA, a la plaça del Rei

Una mirada enrere a Barcelona

‘Barcelona Flashback’ és una nova exposició experimental que proposa una manera diferent de visitar la ciutat.

El Museu d’Història de Barcelona va inaugurar l’octubre del 2019 la nova exposició ‘Barcelona Flashback. Kit d’història en 100 objectes’, una mostra amb una síntesi innovadora que proposa una nova manera de llegir la història. L’exposició us col·locarà davant d’un mirall, la porta d’entrada a aquest recorregut en cinc fases per la història de la ciutat. Amb això, el MUHBA iniciava els seus plans de convertir-se en museu de ciutat del segle XXI i formar part de la nova narrativa que construeix la història d’Europa a través dels museus. Trobareu l'exposició al MUHBA, a la plaça del Rei, dins l’horari del centre, de dimarts a diumenge.

L’exposició s’estructura en cinc parts: escoltar testimonis, construir relats, recórrer Barcelones, connectar ciutats i llegir patrimonis, per crear així un mètode de lectura urbana diferent amb l’objectiu de canviar la mirada que explora la ciutat. A part, el recorregut s’inicia amb la metàfora del mirall de Lewis Carrol i Alícia a través de l’espill, en què podreu escollir si el voleu travessar per endinsar-vos en un món on la història se us farà més propera.

L’entrada a l’exposició té un preu de 2 euros i la podeu visitar de dimarts a dissabte de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h i els diumenges de 10 h a 14 h i de 15 h a 20 h. Per reservar les entrades o demanar més informació, podeu trucar al 932 562 122 o enviar un missatge electrònic a reservesmuhba@eicub.net.

Data de publicació: Dimarts, 12 Gener 2021
  • Comparteix