Tornar

Joan Manuel Serrat en una imatge de l'any 1975. Fotografia: www.jmserrat.com

L'associació cultural La Bibliomusicineteca recorda a la xarxa l'esdeveniment 'Serrat 70+2'

Va ser una exposició mutant que es va fer l'any 2015 i que va comptar amb actes paral·lels com projeccions de cinema, concerts, trobades i xerrades.

Ara fa cinc anys l'associació cultural La Bibliomusicineteca organitzava una exposició que mutava amb el pas de les setmanes sobre la vida i l'obra del cantautor Joan Manuel Serrat. Portava per títol Serrat 70+2. La mostra estava formada per fotografies, pel·lícules, llibres, audicions musicals i caràtules de discos. Així mateix, el Centre Cultural Albareda va acollir l'acte central. Després d'un lustre, la mateixa associació comparteix a la xarxa diferents vídeos que recorden aquella mostra i aquella vetallada a l'Albareda.

Al canal de YouTube de La Bibliomusicineteca hi trobareu tres vídeos. L'un és un resum de diversos actes, encapçalat per alguns veïns del Poble-sec que hi diuen la seva sobre el seu veí més il·lustre. Un segon vídeo és l'enregistrament del debat Serrat 70+2 Parlem, amb la intervenció dels periodistes Núria Martorell, Antonio Badia, Jordi Molina, Joan Ignasi-Ortuño i Martín Riepl. I en un homenatge a un cantautor no hi podia faltar la música, així que el tercer vídeo correspon al concert Serrat 70+2 Cantem, en què van pujar a l'escenari tant cantants professionals (Sergio Dantí, Magí i Cecília Beollorín) com no professionals, que van voler mostrar públicament la seva estima a la música d'El Noi del Poble-sec, com és conegut popularment Serrat.

Podeu visualitzar els vídeos aquí.

Data de publicació: Dijous, 18 Juny 2020
  • Comparteix