Tornar

Bjorn Ingelstam

Bjorn Ingelstam: expressió musical, improvisació i energia jazzística

Escandinàvia és reconeguda per tenir un vibrant planter de músics de jazz, un dels quals aterra a Barcelona amb un estil únic i influències diverses.

Arriba al Jamboree Jazz Club Bjorn Ingelstam Quartet, amb el trompetista i cantant Bjorn Ingelstam al capdavant, acompanyat a l’escenari de Sven Erik Lundeqvist al piano, Paco Weht al baix i Andreas Svendsen a la bateria.

Bjorn Ingelstam és un músic amb un estil propi, natural de Suècia, que des de fa molts anys s’ha convertit en bressol de grans artistes del jazz. Arrelat a la millor tradició jazzística, Bjorn ha aconseguit marcar un estil propi que beu, també, del millor del swing, el blues i el groove, amb tocs moderns que acaben d'imprimir la seva firma en cadascuna de les actuacions que ofereix. Després de cinc anys de viure a Nova York, on va actuar amb freqüència en llocs com Birdland, Jazz at Lincoln Center i The Jazz Standard, es va traslladar a París, des d’on ara arriba amb la seva pròpia banda. Des de ben jove ha actuat en multitud de grans clubs arreu d’Europa i aquesta vegada ofereix a Barcelona un repertori amb peces d’orígens i gèneres diversos que van ser protagonistes del jazz que va triomfar els anys 50 i 60 del segle passat. 

Amb aquest concert, la Sala Jamboree continua endavant amb la programació del mes de juny, un ventall eclèctic de propostes de qualitat que combina artistes consolidats, com és aquest cas, amb joves promeses que tot just comencen a volar musicalment. 

El dia 16, doncs, teniu dues oportunitats per gaudir d’aquest concert, ja que el Bjorn Ingelstam Quartet n'ofereix un a les 19 h i un altre a les 20.30 h. Podeu comprar les entrades, que valen 20 euros, anticipadament aquí o a les taquilles de la sala, abans de començar el concert. Tingueu en compte que les entrades no són numerades. 

 

Data de publicació: Dijous, 08 Juny 2023
  • Comparteix