Tornar

Fotografia d’Andreu Buenafuente.

El Buenafuente més radiofònic, al Teatre Victòria

L’humorista presenta La ràdio que em va parir, un monòleg en què recorre la pròpia trajectòria al mitjà de comunicació.

Quaranta anys es diu aviat, però és tota una vida. És el temps que Andreu Buenafuente ha passat a la ràdio, on s’ha format, des de ben jove, amb només 17 anys. Amb motiu del centenari de Ràdio Barcelona, el reusenc celebra tots aquests anys a les ones amb un espectacle farcit d’anècdotes. El 4 de maig s’estrena La ràdio que em va parir, una producció d’El Terrat, al Teatre Victòria

El dissabte al migdia molts oients teniu una cita amb Nadie sabe nada, un programa presentat per Buenafuente i Berto Romero, a la Cadena SER. Des del 2013 ofereixen una proposta d’improvisació i d’humor que fa palesa la complicitat entre els dos còmics. Aquesta és l’experiència més recent, però el presentador acumula una llarga trajectòria radiofònica amb projectes diversos que podreu descobrir al monòleg.

La ràdio que em va parir és un homenatge als gèneres radiofònics que han marcat els més de cent anys d'història de Ràdio Barcelona, la ràdio que ha presenciat el creixement del còmic. Tindreu l’oportunitat d’endinsar-vos en un viatge a través dels programes nocturns, matinals, esportius, humorístics, entre d'altres, i descobrireu el passat, present i futur de la ràdio, per mitjà de les vivències de l’humorista.

Doncs, durant una hora de stand-up comedy, Buenafuente exposarà anècdotes a la ràdio al llarg de les quatre dècades al mitjà de comunicació i, aquesta vegada, canviarà el plató i l’estudi de ràdio per l’escenari del teatre situat a l’avinguda Paral·lel. Us ho perdreu?

Aprofiteu per gaudir d’aquest recorregut històric i radiofònic amb Andreu Buenafuente i, evidentment, des de l’humor. El monòleg ofereix dates disponibles pel maig i el juny i els horaris de les funcions són a les 20.30 h, excepte el 4 i el 19 de maig, a les 21.30 h i a les 18.30 h, respectivament. El preu de l’entrada oscil·la entre els 29 € i els 32 € i, si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web del Teatre Victòria

Data de publicació: Divendres, 03 maig 2024
  • Comparteix