Tornar

Fotografia de l’actriu Nausicaa Bonnin del muntatge ‘Hedda Gabler’.

Dins d’una caixa de fusta amb Hedda Gabler

La nova sala Heartbreak Hotel, al barri de Sants-Badal, acull l’obra d’Henrik Ibsen en una versió d’Àlex Rigola, que podreu veure fins al 15 d’octubre. 

Si us vau quedar sense entrades per a Hedda Gabler, heu d’aprofitar l’oportunitat del retorn a Barcelona del muntatge de la versió del dramaturg i director Àlex Rigola. L’espectacle és una adaptació lliure i actual del clàssic contemporani d’Henrik Ibsen amb un repartiment de categoria, en què Nausicaa Bonnín és la protagonista, i una escenografia particular i íntima. Les funcions van començar el 12 de setembre a la nova sala Heartbreak Hotel i es representaran fins al 15 d’octubre, de dimarts a diumenge.

L’obra del dramaturg noruec és un text de finals de segle XIX que mostra les contradiccions del personatge femení Hedda Gabler i és considerat un dels primers textos de la dramatúrgia moderna. Rigola presenta una versió d’aquest clàssic en el qual, aparentment, la protagonista sembla tenir-ho tot: la casa somiada, una parella que l’estima i una vida econòmicament resolta. Malgrat tot això, alguna cosa no rutlla. 

Els eixos temàtics de l’original es mantenen en la proposta de Rigola i crea paral·lelismes amb l’actualitat. S’hi aborden temes com la desubicació existencial, els desitjos, el desamor, la insatisfacció, l’autodestrucció, les addiccions, els conflictes ètics, el tedi, la toxicitat… Són qüestions vigents dins la societat contemporània que us seran properes i actuals, pròpies del segle XXI.

Sobre l’escenari, a banda de Nausicaa Bonnín, hi trobareu un repartiment format per Miranda Gas, Pol López, Marc Rodríguez i Joan Solé que interpretaran uns personatges enigmàtics. Els actors i actrius compartiran espai amb el públic dins les parets d’una caixa de fusta, que serà alhora platea i escenari, a càrrec de l’escenògraf Max Glaenzel. Això crearà un espai íntim que posarà l’accent de la funció en la interpretació. 

No us perdeu el muntatge a la nova sala d’arts escèniques Heartbreak Hotel, de la companyia homònima de Rigola, al barri de Sants-Badal, amb coproducció Teatre Lliure i Titus Andrònic. Aquesta versió d’Hedda Gabler, podreu veure-la de dimarts a diumenge (els dissabtes hi ha doble funció), fins al 15 d’octubre, i els horaris varien segons les funcions. El preu de l’entrada és de 29 € i, si voleu comprar-les, podeu fer-ho des de la pàgina web de la sala Heartbreak Hotel

Data de publicació: Dimarts, 19 Setembre 2023
  • Comparteix