Tornar

Un moment de l'espectacle amb els dos intèrprets amb tot de figures extravagants al voltant

La cara fosca del cabaret, al Soda Acústic

Una formació musical presenta un espectacle de rock alternatiu amb elements escènics.

Segurament us resultarà difícil etiquetar els Spank me Rosy i el seu espectacle. Això és música, però té molts elements de cabaret, d'un cabaret fosc, però amb esperit festiu. Us hem fet venir la curiositat? Doncs us esperen el 29 de març al Soda Acústic.

Spank me Rosy és un projecte musical de rock alternatiu que va néixer a Castelldefels. L'integren dos músics: la veu i el piano d'Ana Glez "Erronius" i la bateria i els efectes que aporta Òscar Cabré "Foam". Junts, interpreten temes com Your voice, Shy o Impotent, entre d'altres.

Escoltareu aquests temes i alguns més en una actuació que té poc de concert convencional, ja que aquí no només trobareu una bona mostra de rock alternatiu, sinó també un seguit de personatges surrealistes, bon humor, sàtira, una mica de romanticisme, uns elements foscos que són part inseparable de la proposta i, sí, moltes ganes de festa.

Divertit, intens, amb uns temes d'una certa profunditat, amb esperit cabareter, en alguns moments intel·lectual sense deixar de ser festiu i popular... Així és el xou d'una banda que obté el seu nom d'una expressió anglesa que al·ludeix al fet d'assotar les natges fins a fer-les posar ben vermelles.   

Qui no s'ho vulgui perdre començarà a preparar els 7 € que cobren a l'entrada (en efectiu, res de targeta aquest cop) i que us permetran escoltar els temes de Ride on!, el primer disc que han publicat, i potser algun tema del segon disc que estan preparant ara mateix.

Si no us voleu perdre el cabaret fosc dels Spank me Rosy, veniu al Soda Acústic del barri de Gràcia, però abans consulteu el seu web.

Data de publicació: Divendres, 24 març 2023
  • Comparteix