Tornar

Fotografia d’una sala de cinema.

El Carmel viu el cinema

Del 3 al 25 de maig arriba el cicle anual Cel del Carmel, que enguany celebra la 12a edició.

Voleu fer una immersió en el món del setè art des de diverses perspectives? Aleshores, no us perdeu l’edició del cicle Cel del Carmel amb el títol Butaques de vellut. Aquest festival dedicat al cinema presenta projeccions, espectacles, xerrades, exposicions i, fins i tot, una sortida. L’esdeveniment és a càrrec del Centre Cívic El Carmel, però les activitats també es duran a terme en altres espais.  

El programa proposa un cinefòrum el 3 de maig amb el clàssic Singin’ in the rain, el gran musical de Hollywood protagonitzat per Gene Kelly, Donald O’Connor i Debbie Reynolds que es durà a terme a la Biblioteca del Carmel - Juan Marsé. El 8 de maig, a les 10 h, en exclusiva per a les escoles del barri, s’oferirà l’espectacle de Jim Rek, Swingabadi cinetunes, per rememorar les aventures dels dibuixos animats amb un viatge musical i participatiu.

El 9 de maig, a les 18.30 h, arribarà Films i memòria, una conversa amb el grup de gent gran del centre cívic per connectar amb la memòria cinematogràfica i les grans sales de cinema.

La Muntanya Pelada serà l’escenari de les Revelacions a la llum del crepuscle que tindrà lloc el 10 de maig a les 19 h. Una xerrada-experiència entre glops de cava, tasts de xocolata i la melodia de l’acordió de Sophie Rouard, per explorar els secrets del cinema amb Cristina Garcia, ajudant de direcció, i Bernat Rifé, director de producció.

El CC El Carmel tornarà a repetir l’experiència i organitzarà una sortida a La Garriga amb l’activitat A la recerca del cine perdut... tornem a la carretera! L’11 de maig, a les 9.30 h, podreu fer un viatge per la història del cinema al llarg d’un dia farcit de sorpreses i diversió amb la Cia. d'Interpretació del Centre Cívic, la Cia. Frec a Frec, la Cia. Transtorners, Johana Montana i el seu maleït pare i la Cia. Buganvilia. A més de la participació dels Diables del Carmel, responsables de la tradicional pluja d’estels capgirada.

Del 6 al 25 de maig, podreu visitar la mostra Cinemes Paradiso: Cinemes centenaris de Catalunya que presenta fotografies de les sales de cinema més antigues del país. 

Aprofiteu per submergir-vos en la varietat d’activitats relacionades amb el cinema dins del cicle Cel del Carmel que se celebrarà del 3 al 25 de maig. S'han exhaurit les entrades per a les activitats amb inscripció prèvia. Però, si voleu obtenir més informació, podeu consultar la pàgina web de la Xarxa de Centre Cívics de Barcelona o el CC El Carmel

Data de publicació: Dijous, 02 maig 2024
  • Comparteix