Tornar

Imatge promocional de les Nits Màgiques de la Casa Batlló

Tornen les ‘Nits Màgiques’ a la Casa Batlló

L’experiència inclou música en viu al capvespre, consumicions a l’aire lliure i la nova visita cultural immersiva.

A causa de l’èxit de les edicions anteriors, enguany les Nits Màgiques de la Casa Batlló comencen abans i s’estendran des de l’1 d'abril fins a finals d’octubre, de dimecres a diumenge, amb una actuació diària, a les 20 h. A partir del mes de maig, les Nits Màgiques se celebraran cada dia.

Es tracta d’una experiència de dues hores de durada que s’inicia a les 20 h i que inclou una visita cultural completa a la Casa Batlló i que culmina amb una actuació musical al terrat. El recorregut mostra 2.000 metres quadrats mai no vistos fins ara i dues noves sales immersives que submergeixen l’espectador en l’imaginari i la ment de l’arquitecte Antoni Gaudí: Gaudí Dôme (una cúpula amb més de mil pantalles) i Gaudí Cube (la primera sala immersiva LED 360° del món, obra de de Refik Anadol). La nova proposta museogràfica incorpora una nova tauleta electrònica de realitat virtual, una banda sonora creada per la compositora Dani Howard i recreacions audiovisuals per mostrar com vivia la família Batlló a principis del segle XX.

Totes les vetllades es clouen al terrat de l’edifici, al voltant d’una taula i una consumició mentre els assistents gaudeixen d’un concert sota el cel de Barcelona. Per aquesta nova edició de Nits Màgiques, la Casa Batlló compta amb un elenc rotatori d’una quinzena de bandes i artistes de diferents estils: La Mar de Rumba (rumba, boleros, bossa nova i jazz fusion); el duet de guitarra flamenca Luna Llena format per Sergi Vicente i Juan Ruano i els ballarins Olga Ponce i Moisés Ramos; la cantant i compositora d’origen britànic Monica Guech (pop, soul i R&B); el cantant anglès Lexter (swing, pop, rock, soul i R&B); Summer Lovers (jazz, blues, swing i boogaloo); Marga Mbande (afro-soul i afro-pop); Gigi MacFarlane (soul i folk); el grup de versions La Dama y los Vagabundos i les propostes de pop-rock d’Amanda, amb covers de grans èxits dels 80 i 90, i de Roger Padròs, que enamora al piano o la guitarra. A partir del mes de maig, la Casa Batlló anunciarà noves incorporacions.

Pel que fa a les entrades, hi ha tres modalitats: Blue, Silver i Gold, de 49, 57 i 59 euros respectivament, segons la disposició de les taules a la terrassa i diferents serveis afegits. La Casa Batlló posarà a disposició dels residents a Espanya entrades amb descomptes de 20 euros per a cadascuna de les modalitats d’entrada. En tots els casos, l’entrada inclou una copa de benvinguda i una consumició al terrat (cava, cervesa, refresc o vermut). Podeu planificar la vostra reserva en aquest enllaç. Per a més informació, cliqueu aquí.

Data de publicació: Divendres, 01 Abril 2022
  • Comparteix