Tornar

© 1967.Tomás Riva. Museu d’Història de la Immigració de Catalunya
© 1967.Tomás Riva. Museu d’Història de la Immigració de Catalunya
© Col·lecció particular

Les barraques de Montjuïc

S’inaugura l’exposició ‘VIURE A MONTJUÏC. Memòries d’un barraquisme oblidat’, al Castell de Montjuïc.

Aquest dijous 30 de gener s’obre al Castell de Montjuïc una mostra de les vivències de dues generacions a les barraques de Montjuïc que durant tants anys van formar part d’aquell barri. Per evitar que aquesta etapa de la història de la ciutat caigui en l’oblit, l’Institut de Cultura de Barcelona organitza aquesta exposició, produïda per Advanced Leisure Services i el centre tecnològic Eurecat, amb l’objectiu de recordar una època que ja només està en la memòria d’aquells que en van formar part. L’exposició està dividida en dues sales del centre en les quals es representen les dues generacions que aporten aquest testimoni: els que van venir a la ciutat i van instal·lar-hi les barraques com a recurs de supervivència i els que expliquen com va ser la infantesa en aquell barri que inicialment no disposava de cap dels serveis bàsics d’un ciutadà.

Podeu visitar ‘VIURE A MONTJUÏC. Memòries d’un barraquisme oblidat’ al Castell de Montjuïc del 30 de gener al 2 d’agost del 2020. La trobareu a les sales 18 i 19 del museu i hi podreu veure material audiovisual i fotogràfic dels testimonis de l’època.

L’entrada al recinte val 5 euros, però hi podeu entrar gratuïtament tots els diumenges a partir de les 15.00 hores i el primer diumenge de mes durant tot el dia. Consulteu els horaris del museu aquí.

Data de publicació: Dijous, 30 Gener 2020
  • Comparteix