Tornar

A Chorus Line

Del càsting a l'èxit

Antonio Banderas porta a Barcelona A Chorus Line, un muntatge sobre un grup d'aspirants a protagonitzar un musical de Broadway.

Els talent shows omplen avui en dia les graelles dels canals de televisió i ens hem acostumat a veure les alegries, les penes i les llàgrimes de joves i no tan joves que amb les seves habilitats artístiques volen convèncer un jurat per tal d'anar passant pantalles i arribar a una final que els pot obrir la porta de la fama, o si més no a la possibilitat de guanyar-se la vida fent allò que els agrada. Però el 1975, quan es va estrenar a Broadway A Chorus Line, el tema dels aspirants a artista no era tan visible a ulls dels espectadors. El musical, amb llibret de James Kirkwood i Nicholas Dante, música de Marvin Hamlisch i concepció, direcció i coreografies de Michael Bennett, situa el públic en una audició per a una nova producció musical, amb 17 candidats que es disputen les places interpretatives. En el moment d'escollir el cor, format per quatre nois i quatre noies, el director els demana que es presentin i que parlin una mica d'ells. Tot i les reticències inicials, els joves s'obren a fer-ho i van desgranant els seus somnis i secrets a través de les cançons.

Es tracta d'un musical de gran format que a Barcelona arriba de la mà de l'actor Antonio Banderas, que n'ha assumit la producció junt a Teatro del Soho CaixaBank i John Breglio. Es podrà veure al Teatre Tívoli amb estrena el dia de Sant Jordi, el 23 d'abril, i fins al 29 de maig. El repartiment l'encapçalen Manuel Bandera i Pep Guillem, i els acompanyen fins a 25 actors i actrius que també són ballarins, ja que a A Chorus Line la dansa hi té un gran pes. Com també la música en directe, amb una orquestra dirigida per Pau Baiges.

Entrades i més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 20 Abril 2022
  • Comparteix