Tornar

Imatge promocional del cicle de primavera de Música Secreta als Museus

Música a cegues

Música Secreta als Museus ofereix un cicle de quatre concerts de primavera en espais expositius que no es revelen fins al moment del recital.

Aquesta primavera torna Música Secreta als Museus amb quatre recitals desconeguts. Es tracta d’un cicle de concerts de petit format organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i Son Canciones en diversos museus i espais patrimonials municipals. “Secret” vol dir que el públic no sap qui toca, ni on toca, fins poc abans de l’espectacle.

En aquest cas, els organitzadors han triat alguns dels racons més recòndits de quatre equipaments museístics municipals. A més de gaudir de l’actuació, la proposta explora noves maneres de fer música i noves formes de conèixer els museus a través d’experiències íntimes, integradores i paritàries.

Música Secreta als Museus ofereix la possibilitat d’accedir als espais museístics d’una manera diferent i sorprenent, amb una comunicació que apel·la al misteri i al joc d’endevinar quins escenaris s’ompliran de música.

L’aforament és limitat a 70 espectadors, per la qual cosa és necessari reservar lloc prèviament; tot i que les persones que en aquell moment estiguin visitant el museu també podran gaudir del concert. Per assistir-hi, només heu escriure un correu a musicasecretamuseus@bcn.cat, sol·licitar 1 o 2 places gratuïtes i esperar el correu de retorn amb les pistes.

Els concerts tindran lloc els diumenges 8, 15, 22 i 29 de maig a les 13h. Tingueu en compte que les reserves s'obriran el dimarts anterior a cada concert a les 9 h.

Data de publicació: Dilluns, 02 maig 2022
  • Comparteix