Tornar

Anunci del concert de Jeremy Rose Quartet als Cinemes Verdi

Jazz des de la butaca

Els Cinemes Verdi ofereixen a la gran pantalla el concert de presentació a Austràlia del nou àlbum de Jeremy Rose Quartet.

Recentment, els Cinemes Verdi i la plataforma internacional per subscripció Oh! Jazz projecten concerts d’aquest estil en exclusiva i en diferit a la gran pantalla a través d’una programació específica denominada Verdi Jazz Club. L’acord és un win-win. D’una banda, els Cinemes Verdi incorporen el jazz a la seva oferta musical d’òpera i ballet, amb la qualitat d’imatge i so corresponent, i, de l’altra, Oh! Jazz destina el 35% dels ingressos als artistes i clubs que hi participen.

El 8 de febrer a les 20.30 h s’hi podrà veure el concert que Jeremy Rose Quartet va fer al club Foundry 616 de Sydney. El saxofonista és “un dels músics més creatius i inquiets de l’escena del jazz australià”, amb tres àlbums propis a l’esquena –Iron in the Blood (2016), Within & Without (2017) i The Voice of Drums (2022)– i desenes de col·laboracions i incursions en altres projectes, com The Vampires, Vazesh, Visions of Nar i Earshift Orchestra.

La sessió compta amb un metratge de 108 minuts i anticipa els temes de Face to Face, el seu quart àlbum en solitari. El passi està format per una sèrie de vídeos del músic i compositor, acompanyat del pianista Steve Barry, el baixista Noel Mason i el bateria Alex Hirlian.

A més de poder assistir al concert, el Verdi Jazz Club subtitueix les clàssiques crispetes per una cervesa –inclosa en el preu– per aconseguir una experiència el més semblant possible a una actuació en viu i en directe. El tiquet costa 9 euros i es pot adquirir de forma anticipada clicant aquí.

Data de publicació: Dijous, 02 Febrer 2023
  • Comparteix