Tornar

Un collage mostra un home amb una maleta al cartell que anuncia les activitats

Un cabaret sorprenent combina circ amb cultura urbana

Una nova cita del cicle Hop Barcelona porta al Centre Cívic Parc Sandaru un seguit d'artistes que posen en contacte el circ i les danses urbanes.

Potser us pensàveu que les danses urbanes i el circ eren dos mons estancs sense connexions entre ells. Doncs un seguit d'artistes es disposen a demostrar-vos que anàveu errats o errades. Us esperen al Cabaret Fragments el dimecres, 30 de novembre.

L'actuació forma part del cicle Hop Barcelona que, durant el segon semestre de l'any, omple els centres cívics i espais culturals de la ciutat amb un seguit de mostres de danses urbanes. És un bon aparador per prendre-li el pols a aquesta escena i per conèixer uns i unes artistes que, de vegades, no es conformen a ballar, sinó que van més enllà.

Ho veurem a Cabaret Fragments, segona part d'una trobada titulada Fer les maletes que aplegava talents diversos. En aquesta ocasió, circ i danses urbanes s'alien amb el bon humor amb artistes com Maximiliano Stia, Kanga Valls o Amelia Cadwalker, entre molts altres.

Tot començarà amb Maximiliano Stia, un artista que ha passat pel Giffords Circus d’Anglaterra i ha treballat força temps al Circo Raluy Legacy. Ara, ens presenta The Showman, un espectacle de màgia, humor i circ. El veurem just abans de Kanga Valls, un ballarí i coreògraf amb una trajectòria de més de vint anys a qui trobareu a l'andana d'una estació fictícia, la maleta a la mà, interpretant Interlude a l’andana, una creació plena de poesia que fusiona llenguatges diferents.

Ja coneixeu la Maple Staplegun? És una secretària que, quan surt de treballar, demostra que té ànima de cabaretera fent anar d'una manera endimoniada els seus hula hoops. És l'artista Amelia Cadwalker, amb un espectacle titulat Thank God it’s Friday.

Sabeu què és un malabaile o què són els malabarritmes? Doncs pregunteu-li a Ramiro Vergaz, un artista sorprenent que és capaç de fer malabars, ballar... i fer-vos ballar a vosaltres. I si voleu saber com es pot fer un trio amb només dues persones, haureu de venir a veure la Cia. Felipe & Ginés i el seu Duo és Tres. Dos bgirls i dos bboys, finalment, participaran a Hop Battle: El Volcà, unes batalles d'exhibició de dansa urbana que, ja us avisem, són tan volcàniques com una erupció.

Per assistir al Cabaret Fragments és imprescindible fer reserva, però fins i tot si us quedeu sense plaça, no perdeu l'esperança, ja que sovint es fan reserves que finalment no s'utilitzen i que s'alliberen quinze minuts abans de l'inici de l'espectacle.

Si no us voleu perdre una gran cita amb l'escena de les danses urbanes i el circ barcelonins, veniu al Centre Cívic Parc Sandaru, però abans consulteu la informació sobre la proposta al web d'aquest equipament.

Data de publicació: Dijous, 24 novembre 2022
  • Comparteix