Tornar

Fotografia del cartell on apareix l'actor David Olivares amb una pistola i amb vestit.

Una comèdia sobre les peripècies d’un guionista, a l’Eixample Teatre

David Olivares protagonitza L’espia que es va estimbar amb cinc funcions programades per al mes de setembre.

Voleu endinsar-vos en l’aventura d’un guionista en hores baixes? Si és així, teniu una cita amb l’obra L’espia que es va estimbar protagonitzada per David Olivares que us farà riure amb aquesta història estrambòtica, dirigida per Pere Anglas. Podreu descobrir-la a l’Eixample Teatre durant el mes de setembre amb cinc úniques funcions. 

L’actor premianenc interpreta en David, un guionista que no es troba en el seu millor moment. No obstant això, té un projecte entre mans: vol vendre una pel·lícula experimental. Aquesta tracta sobre un home normal i corrent que un dia descobreix que és el fill d’un famós agent secret. Durant la creació del film hi participarà també el productor, que li canviarà el guió amb l’objectiu que la pel·lícula esdevingui un èxit, però la seva intervenció farà que es construeixi un disbarat abismal. Així doncs, el guionista haurà de fer front al criteri del productor, però… fins a quin punt en David serà capaç de cedir? Li passarà com al protagonista de la pel·lícula i s’estimbarà?

L’espia que es va estimbar ha estat escrita per David Olivares conjuntament amb Ferran Folch i es tracta d’una comèdia particular perquè, malgrat que físicament només hi veureu a l’actor Olivares que interpreta a dos personatges, n’hi participen vint-i-tres més que hi seran presents gràcies a diversos enregistraments. Així doncs, hi trobareu veus mediàtiques i reconegudes com Jordi Basté, Jordi Boixaderas, Pep Sais, Pep Anton Muñoz, Jordi Vidal, Xavi Serrano, Txe Arana, Judit Martín, Queco Novell, Miriam Tortosa, Mont Plans, Mercè Comes, Òscar Andreu, Cesc Casanovas, Joan Pera, Òscar Dalmau, Agnès Busquets, Mercè Puy, Patricia Paisal i Toni Soler.

Si voleu descobrir com acaba el destí del guionista, no dubteu a visitar l’Eixample Teatre al llarg del mes de setembre amb funcions a les 22.30 h. Aprofiteu per riure durant 1 h i 30 min amb aquesta comèdia de format divers. El preu de l’entrada és a partir de 15 € i podeu comprar-les a la pàgina web de l’Eixample Teatre.

Data de publicació: Dijous, 17 Agost 2023
  • Comparteix