Tornar

L'artista ucraïnès Artem Pivovarov

Descobreix l'energia d'Artem Pivovarov

L'artista ucraïnès actua a Barcelona aquest 8 de juny a la Sala Apolo.

Artem Pivovarov és un artista ucraïnès compromès amb el progrés social, productor de so i un músic amb una visió no convencional i rellevant de la indústria musical. Les seves cançons es converteixen instantàniament en èxits i ocupen els primers llocs de les llistes del seu país. El pròxim dijous 8 de juny, la seva música arriba a la Sala Apolo.

Guanyador dels premis Yuna a millor intèrpret i èxit de l'any, Pivovarov és un dels preferits de totes les generacions. Si parlem de tendències musicals, sens dubte és un dels grans. Els fans del seu treball han intentat desxifrar durant molt de temps la fórmula de la seva singularitat musical, qualificant-la com a sons espontanis. La música és, sens dubte, l'element principal amb el qual treballa Artem. Però no és com cap altre músic. Original i talentós, és algú que entén clarament el que canta i quin missatge porta a les masses. El seu carisma és fascinant.

En les seves lletres hi ha aire. En la seva música, elements. En el seu punt de vista, foc. Pivovarov i la seva energia ens presenten una nova i empoderada direcció musical.

Artem ha presentat 4 àlbums en solitari, desenes de senzills i moltes visualitzacions dels seus treballs a xarxes socials. El nombre de col·laboracions amb altres artistes és també molt àmplia i sorprenent. Entre els èxits més coneguts de l'artista es troben els senzills Déjà Vu, Rendezvous, Mirage, Dom, Choose me, Oxygen, My night i No.1.

I és l'autor del projecte cultural Els teus versos, les meves notes, que té com a objectiu popularitzar la cultura ucraïnesa a través de la música.

Les entrades per a aquest espectacle poden adquirir-se des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Dijous, 01 Juny 2023
  • Comparteix