Tornar

Una artista balla al centre de la pista envoltada del públic

Entre el concert i la festa

Jazzbetween proposa als espectadors i espectadores un nou format en el qual el públic té molt a dir.

Heu anat a moltes festes, heu vist segurament una pila de performances i no us perdríeu una festa per res del món, però... difícilment haureu fet les tres coses a la vegada. En això consisteix la Jazzbetween Experience, la proposta que us espera al Mercat de les Flors el divendres, 15 de desembre.

Ha imaginat la Jazzbetween Experience la Marina Pravkina, una artista, coreògrafa i pedagoga de la dansa. L'any 2016 va organitzar les primeres trobades del projecte Jazzbetween i el va dur per Tòquio, Bratislava i alguna ciutat russa fins que es va instal·lar a Barcelona i va començar a oferir a la capital catalana unes sessions en les quals explora les textures del so i el moviment, a més de la relació entre els instruments musicals i el cos. Experimenta amb els llenguatges diversos de la dansa i fon influències diverses en unes propostes que lliguen la cultura de club amb les arts escèniques.

I és que la cultura de club, la dansa i la música de jazz es confonen en unes sessions de jazz contemporani en les quals tenen un espai els qui ballen i els qui fan música, però també els productors i els DJ.

El resultat és una Jazzbetween Experience com la que us han preparat en el Mercat de les Flors, una barreja de festa participativa, de concert i de performance en la qual els mateixos espectadors i espectadores poden participar, afegint-se als intèrprets que ocupen la pista de ball amb danses improvisades.

Dirigeix la sessió la mateixa Marina Pravkina, amb l'assistència del també coreògraf Adrián Vega, amb música en viu de Claudio Marrero, Xavi Castillo, Tomàs Fosch i Emilio Franco i la participació de ballarins i ballarines de jazz, flamenc i danses urbanes convidats, a més del DJ londinenc Cengiz i d'Izaskun Ortega i Marina Pravkina fent d'speakers, és a dir, controlant els enfrontaments dansats de freestyle.

Si no us voleu perdre una combinació diferent de concert, performance i festa en un escenari, veniu a la Jazzbetween Experience del Mercat de les Flors, però abans consulteu al web tota la informació al respecte.

Data de publicació: Dijous, 07 Desembre 2023
  • Comparteix