Tornar

Coia Valls, Enric Calpena i, d'esquena, Maria Carme Roca, en un dels actes del Barcelona Novel·la Històrica

Recupereu tots els continguts del Barcelona Novel·la Històrica més especial

Al web de l'esdeveniment trobareu els enregistraments de les converses que van tenir lloc entre el 9 i el 14 de novembre, així com l'acte de lliurament del Premi Barcino.

La vuitena edició del festival Barcelona Novel·la Històrica ja és, valgui la redundància, història. Però, gràcies a les noves tecnologies, ara podeu recuperar al web de l'esdeveniment totes les converses que hi van tenir lloc, des del debat titulat Barcelona construïda, en el qual hi van prendre part tres autors que tenen publicats llibres amb la capital catalana com a escenari central, com són Maria Carme Roca, Enric Calpena i Coia Valls, fins al diàleg dedicat a la Barcelona oculta, amb els escriptors Jaume Cabré i Vicenç Villatoro, o l'acte amb el polític i escriptor Alfred Bosch i el també escriptor i periodista Toni Soler sobre la Barcelona del 1714.

El festival, que es va fer entre el 9 i el 14 de novembre i del qual en va ser comissari Fèlix Riera, va viure la seva edició més singular, ja que, a causa de les restriccions provocades per la propagació de la pandèmia de la covid-19, totes les activitats es van haver de fer sense presència de públic i només es van poder seguir en streaming a la xarxa. La cita es va apropar a la història de la ciutat comtal a través de les novel·les històriques de les quals n'és la protagonista. El lliurament del Premi Internacional de Novel·la Històrica Barcino a l'escriptor Eduardo Mendoza va ser l'acte que va obrir el festival, una vetllada que també podeu recuperar íntegrament al web del Barcelona Novel·la Històrica. A la mateixa pàgina trobareu el podcast per fer, quan us vingui de gust, la ruta literària dissenyada pel periodista i escriptor Martí Gironell i que, partint de set llibres, recorre diversos moments històrics de la ciutat.

Més informació, en aquest enllaç

Data de publicació: Dilluns, 16 novembre 2020
  • Comparteix