Tornar

Exposició del Museu del Disseny El cos vestit. Siluetes i moda 1550-2015

Oberta la convocatòria per cobrir la direcció del Museu del Disseny de Barcelona

El termini de presentació de candidatures és del 4 al 15 de juliol, i fins al 20 d'agost es pot presentar el pla director.

L’Ajuntament de Barcelona obre un procés internacional de selecció per cercar el/la director/a del Museu del Disseny. Per poder-hi optar, cal tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol dels països membres de la Unió Europea, i tenir estudis universitaris de grau superior i una experiència mínima de tres anys en llocs de direcció o comandament en organitzacions públiques o privades.

Entre les funcions i les competències de la direcció hi ha garantir que el Museu del Disseny esdevingui un centre de referència, difusió, estudi i dinamització de totes les formes del disseny i l’arquitectura, així com un lloc de promoció i projecció internacional; connectar el centre a les xarxes internacionals de museus i centres similars, contribuint a situar la importància del disseny i l’arquitectura barcelonina al món; impulsar i desenvolupar estratègies de comunicació per a la difusió de les activitats programades i de tota l’oferta del Museu; i dirigir i potenciar el treball en xarxa amb altres equipaments homòlegs o altres equipaments culturals per a l’enriquiment de les propostes culturals de la ciutat. La retribució és de 70.000 € bruts anuals.

L’avaluació de les candidatures es farà mitjançant els currículums de les persones aspirants, i la presentació i defensa d’un projecte que reculli un pla director sobre la direcció del Museu del Disseny de Barcelona. Qui vulgui optar a la direcció haurà de presentar la sol·licitud entre el 4 de juliol i el 15 de juliol, i abans del 20 d’agost el pla director seguint els criteris establerts a la convocatòria.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dilluns, 13 Juny 2022
  • Comparteix