Tornar

Els tres integrants de Corta el cable rojo

Improvisació explosiva

Corta el cable rojo visita el Paral·lel barceloní avalada per onze temporades amb teatres plens.

Ruben Tejerina, Mai Boncompte i Manu Pradas són els tres còmics que fan possible a l'escenari Corta el cable rojo. Ells, i també les propostes del públic, perquè aquest espectacle d'humor es basa en la improvisació a partir de les peticions dels espectadors i espectadores. El 22 de juny començarà la seva estada a Barcelona, en concret al Teatre Apolo, quan ja fa onze temporades que va iniciar el seu camí. I és que la bona química entre els tres intèrprets es transmet a la platea, i sembla que la fórmula que han trobat té corda per molt de temps. I no només actuen ells: s'acompanyen de música en directe, i també cal destacar la feina que hi ha darrera les imatges que es projecten. Tot sota la direcció de Carlos Ramos.

Una constant del muntatge és que a totes les funcions hi ha vuit històries. El punt d'inici són fets històrics, pel·lícules, llocs inversemblants i fins i tot algun espectador present a la sala. A partir d'aquest inici, les trames van creixent, acompanyades de les músiques i les imatges i també de les frases dels assistents. Algunes prenen un caire cinematogràfic, altres més teatral, i altres més musical. En tot cas, l'equip promet que en totes les sessions ballen i canten però, sobretot, diverteixen. L'objectiu és convertir cada segon de l'hora i mitja d'espectacle en una festa.

Un dels motius de l'èxit de Corta el cable rojo de ben segur és la contrastada trajectòria dels seus intèrprets, tant a l'escenari com a la televisió. Mai Boncompte és actriu, improvisadora i còmica, i, per exemple, ha creat i dirigit la seva pròpia companyia, Fem Impro. Rubén Tejerina és guionista, professor i actor, i l'hem pogut veure en programes com Ciento y la madre (Cuatro) o Inocente, inocente (TVE). I Manu Pradas és actor, monologuista, cantant i improvisador, i ha col·laborat, entre d'altres, a Crackòvia (TV3), Buenafuente (Antena 3) o El programa de Berto (La Sexta).

Més informació i entrades, en aquest enllaç.

 

 

Data de publicació: Dijous, 16 Juny 2022
  • Comparteix