Tornar

Un instant de l'espectacle de CreaMoviment

Dansa participativa a partir de l'obra del pintor i escultor Pablo Palazuelo

CreaMoviment mostra al Barcelona Districte Cultural el seu espectacle Paisatges. Estudi #1.

Dues ballarines i un pianista pugen a l'escenari per dibuixar amb cos i música paisatges abstractes, juganers, íntims i suggeridors. És Paisatges. Estudi #1, un espectacle de la companyia CreaMoviment que forma part de la programació del Barcelona Districte Cultural i que està pensat com a experiència artística participativa adreçada al públic familiar. Teniu diferents oportunitats de conèixer aquesta proposta: l'11 de febrer al Centre Cívic Can Basté, el dia següent al Centre Cívic Casa Groga, el 24 del mateix mes al Centre Cultural Albareda, i el 26 d'abril al Centre Cívic Sedeta. L'entrada és gratuïta, però cal reservar-la.

La gènesi de gran part de l'espectacle, tant el vestuari, com l'espai, com la posada en escena, és l'obra artística del pintor i escultor Pablo Palazuelo (Madrid, 1915 - 2007). Al llarg de prop d'una hora de muntatge, amb una cinta de pintor les ballarines generen moments de gran bellesa. Totes dues es troben amb l'univers inacabable d'un nadó, que, encisat, és convidat a l'exploració i el joc.

CreaMoviment es defineix com a col·lectiu artístic i pedagògic que "engega projectes, crea xarxa i comparteix el coneixement des del vincle i la mirada respectuosa amb els processos dels petits i dels grans". Té més d'una dècada de vida: va néixer l'any 2012 de la mà de la ballarina i coreògrafa Cristina Martí Ninot i l'actor i cantant Toni Viñals Matas, i més endavant s'hi va afegir la cantant Helena Cabo Vila.

Més informació i reserva d'entrades, en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 08 Febrer 2023
  • Comparteix