Tornar

Espai Invertebrats

Descobriu el nou Espai Invertebrats

El Zoo de Barcelona ha obert aquest any una nova superfície de 300 m² amb un total de 33 espècies d’invertebrats.

Sabeu quin és el grup que representa el 97% dels animals del planeta? Efectivament, els invertebrats. Voleu saber-ne més? El nou Espai Invertebrats del Zoo de Barcelona, obert des del 9 de juny d’aquest any, opta per divulgar la diversitat d’espècies i posar èmfasi en la importància que tenen aquests animals en mantenir l’equilibri dels ecosistemes i en preservar la biodiversitat de la Terra.

Amb un total de 33 espècies diferents d’insectes, aràcnids, miriàpodes i crustacis, l’espai reprodueix l’hàbitat i les condicions climàtiques de cadascun d’aquests invertebrats per tal d’assimilar-se al màxim als dels seus orígens. El recorregut està organitzat en cinc grans àmbits: Mediterrània, Selves, Illes, Papallonari i Àmbit Domèstic i acull des d’escorpins, empuses o borinots a espècies comunes que podríeu trobar a qualsevol armari o moble de casa.

La instal·lació a destacar de l’Espai d’Invertebrats és el Papallonari on, a més d’incorporar un laboratori visible per al públic on es desenvoluparan tasques de manteniment i suport de la reproducció i creixement d’espècies, podreu observar i comprendre el procés de metamorfosi de les papallones de l'espai.

La visita està enfocada i dissenyada per a públic familiar i compta amb ambientació sonora, recursos gràfics, elements interactius i diverses peces audiovisuals per tal de dinamitzar el recorregut i seguir el Nou Model del Zoo, compromès amb la recerca, l’educació i la conservació d’espècies. Animeu-vos a visitar el nou espai del Zoo de Barcelona i conèixer el misteriós món dels invertebrats a través d’un recorregut ple d’activitats interactives per a tota la família.

Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 03 Agost 2022
  • Comparteix