Tornar

Jardins de Laribal

Descobriu els imPARCdibles de Montjuïc

Un nou recurs digital per conèixer els Jardins de Laribal i el Roserar d’Amargós.

A Barcelona les possibilitats són infinites. Ara bé, si el que voleu és gaudir d’una passejada amb tranquil·litat i en família, heu de seguir les rutes dels ImPARCdibles proposades per La Fàbrica del Sol. Amb el recurs digital d’educació ambiental que us ofereixen coneixereu els jardins de Laribal i el Roserar d’Amargós i tindreu una excusa fantàstica per descobrir dues de les perles del Parc de Montjuïc, zona de biodiversitat històrica de la ciutat.

Els jardins de Laribal van formar part de l’Exposició Universal de Barcelona del 1929. Les seves característiques - ideades pel paisatgista Jean Claude Nicolas Forestier - van revolucionar la jardineria i van suposar un canvi a tots els jardins barcelonins. L’ús d’aigua incorporada en el disseny i la seva relació amb la cultura àrab fan d’aquest parc un dels més emblemàtics de Barcelona.

Per la seva banda, el Roserar d’Amargós dels Jardins del Teatre Grec és un espai verd de la ciutat on es destaca especialment la seva història, ja que és el segon roserar públic que es va crear a la capital catalana. A més, se li va donar el nom en honor a l’arquitecte Josep Amargós i Samaranch, qui va ordenar la muntanya de Montjuïc.

Podreu gaudir de l’audiodescripció per tal de conèixer tota la història i descobrir les espècies que conviuen en aquestes zones. A més, podreu posar a prova els vostres coneixements sobre el parc amb el joc que us facilita el recurs digital. Us faran preguntes de tota mena i podreu resoldre reptes divertidíssims!

Aprofiteu per visitar un dels jardins més distintius de la ciutat tot fent una ruta interactiva en família. Una manera diferent de gaudir de les vacances d’estiu i conèixer tots els racons de la vostra ciutat. Més informació en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 31 Agost 2022
  • Comparteix