Tornar

"Deslimita'm": El món dels joves puja a l'escenari de la sala BARTS

20-4-2015 Cent per cent autèntiques i sense filtres. Així són les peces teatrals que veureu a la sala BARTS el diumenge, 26 d'abril, dins la vuitena edició del Deslimita'm (a la imatge, el cartell d'enguany) una experiència de teatre social fet per nois i noies d'entre 12 i 20 anys que ens parla ben clarament dels desitjos i necessitats dels joves d'avui. 

 

I és que aquesta trobada de teatre social no busca portar a l'escenari uns productes teatrals perfectes amb una escenografia o un vestuari dels que fan història, sinó simplement apostar per l'autenticitat. Per fer-ho, proposen als joves participants escriure i interpretar en grups d'entre 8 i 15 persones les seves pròpies peces teatrals, obres d'una durada màxima de quinze minuts.

Els protagonistes de Deslimita'm són, doncs, joves, majoritàriament en situació de risc d'exclusió. Ells ens mostren mitjançant aquesta iniciativa el poder transformador del teatre, que aquí s'utilitza com si fos un mirall de la societat i que, posant de manifest les característiques i defectes del món on vivim, es converteix en una eina de transformació.

La Fundació La Roda i l'Associació Impactat són els creadors de Deslimita'm, una proposta nascuda l'any 2006. El que podreu veure diumenge a la sala BARTS és el resum de tot un any de treball dels joves que participen de l'experiència i que, en escriure i interpretar els seus muntatges, mostren al públic les seves pors i preocupacions.

Un cop acabada la representació de cadascuna de les peces que participen al Deslimita'm, s'obre un fòrum d'uns 15 minuts durant el qual els assistents poden debatre amb els actors i autors de la peça sobre l'obra que acaben de veure.

Si voleu saber quins assumptes preocupen els i les joves d'avui, veniu al Deslimita'm, que se celebra a la sala BARTS (Paral·lel, 62) el diumenge, 26 d'abril, de 9.30 a 15 h. Entrada lliure.

 

 

Data de publicació: Dilluns, 20 Abril 2015
  • Comparteix