Tornar

Dia de Brasil

Brasil celebra el seu dia al Poble Espanyol

Artistes coneguts mundialment vindran fins a Barcelona per a un dels esdeveniments més importants de cultura brasilera d’Espanya.

El Festival de la Cultura Brasilera arriba a la seva onzena edició havent-se convertit en un dels esdeveniments més importants d’Espanya sobre Brasil. L’objectiu de la festa és mostrar la gran diversitat del país sud-americà a la nostra ciutat, i ho fa portant artistes de reconeixement mundial perquè tothom en pugui gaudir. Barcelona, i concretament el Poble Espanyol, es transformarà en Brasília durant unes hores. La programació inclou una gran varietat d’espectacles, com ara el de la batucada Brincadeira, o els concerts d’artistes de música popular com Paula Lima, Gerlane Lops i Ninha, el "gogô de Oro de Timbalada”. També hi haurà Filipe Catto, amb la seva música multidisciplinària, i Lari Antunes. Evidentment, no hi faltarà la samba de l’escola de dansa Unidos, la capoeira de Cordão de Ouro i la festa que portaran els DJ Casa de Guerra i Golfo de Guinea.

Podreu celebrar el Dia de Brasil diumenge, 8 de setembre, de 13.00 a 23.00 hores, al Poble Espanyol, a Montjuïc. A part de música, també hi trobareu una bona selecció gastronòmica tradicional de Brasil perquè pugueu tastar els seus sabors. Les nenes i nens hi seran benvinguts, ja que una part de l’espai estarà destinada a ser una zona infantil perquè puguin jugar i passar-s’ho bé.

Podeu adquirir les vostres entrades per 6 euros, o per 11 amb dues consumicions. Reserveu la vostra entrada a la plataforma Atrápalo.

Data de publicació: Dimecres, 04 Setembre 2019
  • Comparteix