Tornar

Els quatre integrants de la formació de rock asseguts mirant a càmera amb posat de bons nois

Dirty Honey o la nova cara del rock, a la Sala Upload

Arriba a Barcelona una formació que transita la cara més clàssica del rock i que cada cop es fa més popular.

Els i les amants del rock ja tenen nous ídols, una banda californiana de blues-rock que pren com a referents els grans noms del rock clàssic (des dels Guns N' Roses fins als primers Aerosmith) i que cada cop és més popular arreu del planeta rock. Els teniu, en viu i en directe, a la Sala Upload el dijous, 9 de febrer.

És Dirty Honey, una banda liderada pel vocalista Marc LaBelle, amb la guitarra de John Notto, el baix de Justin Smolian i la bateria de Corey Coverstone. Es van fer coneguts l'any 2019 quan, sense tenir cap contracte amb una discogràfica, es van col·locar al capdamunt de les llistes d'èxits als EE UU amb When I’m Gone

L'any 2021 van publicar el llarga durada Dirty Honey, el disc homònim que els sentireu interpretar en directe a Montjuïc i que conté temes com California Dreamin', Hearthbreaker, Take my hand o Gypsy. Si en algun moment la veu del vocalista us fa pensar en la d'Axl Rose, no sou els primers. No és estrany, perquè els integrants de la banda són fans de Guns N' Roses, una banda de la qual van ser teloners. També van actuar en un concert dels Kiss, entre altres formacions mítiques per a les quals han fet de grup de suport.

Correu a comprar una entrada, perquè les localitats per veure'ls a Madrid (on actuen l'endemà de Barcelona) es van exhaurir ràpidament i va caldre substituir l'escenari originalment previst per un recinte amb més capacitat. 

Si voleu descobrir la cara més nova del rock clàssic, no us perdeu el concert dels Dirty Honey, però abans de venir consulteu al web de la Sala Upload la informació al respecte.

Data de publicació: Divendres, 03 Febrer 2023
  • Comparteix