Tornar

Una de les obres de l'artista Elena Aitzkoa que utilitza tela i pigments entre altres materials

Escala i material en les obres de la nova col·lectiva de Dilalica

L'espai d'art del carrer de Trafalgar acull una mostra amb obres d'Elena Aitzkoa, Esther Gatón i Mercedes Mangrané.

Nova exposició a Dilalica, una de les galeries que concentren al centre de la ciutat les obres de creadors emergents més interessants del moment. Aquest cop, amb el títol A l'abast, tres autores i un poeta mostren les seves creacions entre les quatre parets de l'espai, en una mostra que aplega obres que giren entorn de l'escala i dels materials que s'utilitzen. 

Pel que fa als materials, són elements que estan a l'abast dels artistes, com veieu en creacions com la de la imatge, una obra de l'escultora i poeta Elena Aitzkoa que, en les peces que presenta en la galeria, igual fa servir teles com guix, pigment en pols, olis i fins i tot pedres. Per la seva part, Esther Gatón utilitza materials el significat dels quals distorsiona, col·locant-los en formes i postures inesperades.

En la mateixa mostra, trobareu obres de Mercedes Mangrané, que ha treballat tant en pintura com en vídeo i que pren com a punt de partida observacions sobre la vida quotidiana i els objectes que l'envolten. 

Les artistes ens parlen també amb les seves creacions sobre el concepte d'escala, una idea que té a veure amb el concepte de proporció, però també amb el que és assequible, ja que les obres tenen a veure amb la realitat immediata i la pròpia experiència de les creadores.

Mireu-vos les obres mentre visiteu l'exposició, però llegiu, també, les parets, ja que, escampats per l'espai, trobareu versos de Michael Lawton, una reflexió no lineal de l'artista en la qual ens parla tant sobre les obres que veiem com sobre el caràcter "domèstic" dels escriptors i dels artistes.

Si voleu veure les obres que formen part de l'exposició A l'abast, passeu per Dilalica, però abans consulteu al seu Instagram tota la informació sobre la mostra.

 

Data de publicació: Dilluns, 28 març 2022
  • Comparteix