Tornar

"Sex", de Lídia Vives

Exhibit 2017: els alumnes de Belles Arts demostren el seu talent

Per quart any consecutiu, el Centre Cívic Casa Golferichs organitza una exposició col·lectiva on els artistes del futur, acabats de graduar, exposen la seva obra

En la carrera de qualsevol artista sempre hi ha un començament, un primer pas, un moment on tot arrenca a rodar. Podem fer-nos preguntes pertinents, com per exemple quina va ser la primera obra acabada de cert creador, com va anar la seva primera exposició, quan va començar a vendre o a rebre encàrrecs. I més endavant és quan ve el desenvolupament, la millora, la consagració i tot el que defineix una carrera. Els artistes del futur just ara estan començant a sortir al món exterior, i molts d’ells han estudiat a la Facultat de Belles Arts. I un cop han après i s’han format, també arriba el moment de crear i d’exposar. I aquesta és la funció d’Exhibit, una mostra de projectes fotogràfics que va començar far quatre anys i que reuneix el treball de diversos alumnes graduats de la Facultat de Belles Arts de la UB, en col·laboració amb el Vicedeganat de Cultura.

La idea és donar visibilitat a l’obra incipient de creadors joves que tot just han sortit de les aules i que s’incorporen al mercat –tant el laboral com el de l’art–. L’Exhibit 2017 posa el seu focus en la fotografia, i d’aquesta manera podrem veure el treball de joves artistes que, tant de bo, d’aquí a uns anys siguin grans creadors consagrats, com Glòria Esteve, Raúl Herrera, Maria González, Núria Pons, Mireia Roca i Lídia Vives. A l’exposició podrem veure els seus projectes individuals, sobre el sexe, les relacions personals, la memòria i la família.

Trobaràs més informació sobre l'Exhibit 2017 i de cadascun dels artistes al web de la Casa Golferichs. L’entrada és lliure.

Data de publicació: Dilluns, 08 maig 2017
  • Comparteix