Tornar

Cartell de l’exposició “L’altre costat”.

Una experiència immersiva i transitable al Santa Mònica

La mostra col·lectiva L’altre costat presenta un recorregut laberíntic entre obres de deu artistes locals i internacionals.

Voleu anar més enllà de la realitat? L’equipament cultural dedicat a impulsar la creació contemporània, situat a la Rambla, presenta una exposició comissariada per Ferran Utzet i Enric Puig Punyet que explora l’inconscient i els estats alterats de la consciència. A partir del 29 de febrer, podreu visitar-la al Santa Mònica

Ho teniu tot preparat per endinsar-vos en un viatge entre obres d’art que indaguen més enllà de la realitat? No cal anar gaire lluny per experimentar-ho; cada nit, quan us adormiu i somieu, us submergiu en l’experiència d’anar a l’altre costat, aquest territori remot. Una altra experiència que des de petits us serà familiar és la de la mort, que transcendeix la realitat cap a un lloc desconegut.

Al mateix temps, la realitat que ens envolta (aquest costat) no és única, sinó que és complexa i les definicions rígides i binàries són insuficients per descriure’n la diversitat. Des de conceptes com home o dona, bogeria o seny, virtualitat o realitat són categories que limiten i impedeixen la transició entre allò que es percep com a real i allò que es voldria ser. Doncs, els límits entre realitat i ficció es difuminen i, potser, només existeix un únic costat. 

A l’exposició haureu d’oblidar-vos de tot el que sabeu i experimenteu en la realitat per tal de submergir-vos a L’altre costat. Tot això gràcies a les creacions de deu artistes formats per Anna Irina Russell, Antonia Rossi i Roberto Contador, Domestic Data Streamers, Francesca Llopis, Gian Maria Tosatti, Guillaume Faure, iara Solano Arana (Sleepwalk Collective), Max de Esteban, Pere Llobera i Yapci Ramos.

Aprofiteu l’ocasió per visitar L’altre costat, a partir del 29 de febrer fins al 2 de juny, i experimentar els límits entre el conscient i l’inconscient. L’entrada és gratuïta, però la mostra té un aforament limitat per ordre d’arribada. El centre obre de dimarts a diumenge i festius, d’11 h a 20.30 h. Si voleu obtenir més informació, podeu consultar la pàgina web de Santa Mònica

Data de publicació: Dilluns, 26 Febrer 2024
  • Comparteix