Tornar

Fotografia d’una figura d’un pallasso amb una mirada desafiant.

Una experiència paranormal entre més de cent cinquanta personatges

El Museu de la Cera ofereix una visita comentada per descobrir els misteris que s’amaguen a les sales, el 25 de novembre i el 2 de desembre. 

Si sou amants dels fenòmens paranormals i els misteris, no us podeu perdre la visita comentada que es durà a terme al Museu de la Cera. Un itinerari per la història entre més d’un centenar de figures emblemàtiques per descobrir els enigmes que s’allotgen a les vint-i-vuit sales del museu. Aprofiteu aquesta experiència única per explorar l’espai d’una manera diferent, quan ja ha tancat les portes al públic. Aquest fascinant passeig es farà el 25 de novembre i el 2 de desembre. 

Les sales del museu alberguen històries paranormals basades en fets reals i, a partir de les 20 h, tot agafa un aire diferent per submergir-vos en els misteris més foscos i explorar les escenografies i els personatges a baixa intensitat de llum… Així doncs, podreu descobrir el Museu de la Cera d’una forma absolutament diferent. Cal tenir en compte, però, que es tracta d’una visita comentada en grup i, en cap cas, d’un passatge del terror. 

Aquesta és una ocasió única per explorar un espai situat al centre de la ciutat, que antigament va ser la seu del Banc de Barcelona, un lloc que destaca per una història i una arquitectura rellevants, a partir del qual fareu un viatge pel temps amb la companyia de les personalitats més mítiques. D’aquesta manera, passejareu entre criatures i personatges salvatges, així com coneixeràs l’habitant més gran i imponent del museu; explorareu mons tan diversos com el fons marí i l’espai. No hi faltaran personalitats importants, des d’actors i actrius de renom, fins a figures destacades de l’àmbit dels esports, la cuina, la pintura i la música. Us endinsareu en l’aventura de l’univers pirata i en el món màgic entre varetes i encanteris. També coneixereu les figures més rellevants a la ciutat, així com un espai dedicat a les tradicions catalanes, entre altres sorpreses, sempre des d’una perspectiva paranormal.

Aprofiteu aquesta oportunitat per conèixer el museu d’una manera singular, entre misteris i fenòmens paranormals, mentre descobriu els secrets que hi ha entre els personatges que hi viuen… Les visites comentades es duran a terme el 25 de novembre i el 2 de desembre, a les 20 h. La durada de l’activitat és d’1 h i el preu de l’entrada és de 21 €. Si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web del Museu de la Cera

Data de publicació: Dimarts, 21 novembre 2023
  • Comparteix