Tornar

‘El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)’

‘El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)’ al Museu del Disseny

Una de les exposicions permanents del museu explora com ha evolucionat la moda al llarg dels segles.

El Museu del Disseny de Barcelona va ser inaugurat el 2014, i de seguida es va convertir en un dels centres expositius imprescindibles de la ciutat. La seva col·lecció permanent destaca per ser una de les més grans en disseny, decoració i arts d’autor, i una de les exposicions més completes és "El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)". Aquesta ajunta en diverses sales més de 150 peces, totes relacionades amb la moda. La mostra explora com els humans hem alterat durant tota la història la forma i l’aparença del cos amb vestits i peces de roba. Aquests complements sempre han tingut a veure amb els codis morals, socials i estètics de cada època, i han definit els cànons de bellesa del moment. A l’exposició, s’explica com el vestit modifica l’aparença del cos mitjançant unes accions que tendeixen a comprimir-lo i alliberar-lo alternativament, des del segle XVI fins avui dia. Per explicar això, al museu s’hi mostren mirinyacs, polissons, xals, capes, cotilles, sostenidors, cinturons, vestits, sabates, barrets, bodis, guants, samarretes i moltes altres peces de roba que demostren la gran varietat que ha definit la història de la moda.

Podreu visitar "El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)" al Museu del Disseny de Barcelona. L’horari d’obertura és de dimarts a diumenge, de 10.00 a 20.00 hores, excepte l’1 de gener, l’1 de maig, el 24 de juny i el 25 de desembre, dies en què el museu estarà tancat.

L’entrada general del centre té un preu de 6 euros, i hi ha algun descompte disponible. Trobareu més informació al web del Museu del Disseny.

Data de publicació: Dilluns, 02 Setembre 2019
  • Comparteix