Tornar

Exposició itinerant del ‘Pacte del Temps de Barcelona’

Una organització del temps més saludable per a la ciutadania

L’exposició itinerant del ‘Pacte del Temps de Barcelona’ arribarà a tots els districtes de la ciutat per donar a conèixer el projecte.

El Pacte del Temps de Barcelona és un acord de ciutat amb la implicació d’organitzacions socials i econòmiques que tenen com a objectiu avançar cap a models d’organització del temps que millorin la qualitat de vida de la ciutadania, a més d’aportar eficiència a la vida socioeconòmica de la ciutat. Amb la voluntat de donar-vos a conèixer aquest projecte, el Pacte del Temps s’ha convertit en una exposició itinerant que arribarà a tots els districtes de la ciutat. Actualment, la trobareu al Centre Cívic La Sedeta (Gràcia) fins a l’1 de setembre i, a continuació, la podreu seguir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Horta-Guinardó, del 02/09 al 08/09), al Casal de Barri Trinitat Nova (Nou Barris, del 09/09 al 15/09), al Centre Cívic Navas (Sant Andreu, del 16/09 al 23/09), al Casal Ca l’Isidret (Sant Martí, del 27/09 al 14/10), al Centre Cívic Tomasa Cuevas (Les Corts, del 15/10 al 22/10), al Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs (Sants-Montjuïc, del 02/11 al 12/11) i a la Casa de la Barceloneta 1761 (Ciutat Vella, del 15/11 al 25/11).

L’exposició, a més d’explicar què és el Pacte del Temps, també concreta diferents procediments i mostra de manera visual diferents experiències que han tingut èxit en la recerca d’aquest projecte. El Pacte del Temps es basa en set eixos d’actuació, que estan relacionats amb l’educació, la salut, la cura, la participació, el treball, els serveis a la ciutat i la mobilitat i les noves tecnologies. Per completar l’exposició, cada districte organitzarà una xerrada-taller que parlarà de manera més pràctica sobre l’organització i els usos del temps per tal de tenir una actitud més productiva, conciliadora i saludable. Aquí podeu consultar les dates de l’exposició i de cada xerrada.

Tant la mostra com el taller del Pacte del Temps són gratuïtes. Trobareu més informació respecte el projecte en aquest enllaç.

Data de publicació: Dimecres, 21 juliol 2021
  • Comparteix