Tornar

‘Rere els murs del monestir. Set-cents anys d’una història en femení’

La història en femení del Monestir de Pedralbes, en 3D

L’espai presenta una nova exposició que reconstrueix en realitat virtual algunes de les estances on havien viscut les monges.

El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes no hauria pogut arribar a ser tan important sense les dones que hi ha hagut al darrere al llarg dels segles. Aquest novembre s’inaugura una exposició que explicarà detalladament i amb precisió la història de l’espai: "Rere els murs del monestir. Set-cents anys d’una història en femení". A més, per primera vegada, s’incorporarà la tecnologia en 3D perquè els visitants tinguin una experiència completa i molt educativa. Aquesta exposició és fruit d’una recerca àmplia i ambiciosa que us permetrà aproximar-vos al cenobi com mai ho heu fet. Aquesta experiència immersiva està formada per imatges de gran format que us permetran imaginar com era el jardí del claustre, veure com resplendien els daurats de la capella i recrear l’ambient de la infermeria i la cuina amb tots els estris que s’utilitzaven per preparar remeis i cuinar aliments. A més, tothom que entri a la mostra tindrà l’ocasió de posar-se unes ulleres de 3D per veure en realitat virtual com eren aquestes estances. L’exposició s’acaba amb un audiovisual que relata el poder que van tenir les abadesses de Pedralbes a l’edat mitjana i durant els primers temps de l’època moderna.

L’exposició "Rere els murs del monestir. Set-cents anys d’una història en femení" obrirà les seves portes el 29 de novembre i es quedarà al Monestir de Pedralbes durant una llarga temporada. L’espai està obert al públic en diferents horaris segons la temporada.

L’entrada general al monestir té un preu de 5 euros i us permetrà visitar totes les exposicions. Trobareu tota la informació al web del Monestir de Pedralbes.

Data de publicació: Dijous, 28 novembre 2019
  • Comparteix