Tornar

Una escena de Família impossible

Una història de diversitats familiars i 'progres'

Torna a la Sala Flyhard Família (im)possible, escrita i dirigida per Carol López i interpretada per Jordi Andújar, Dolo Beltrán, Ian Bermúdez i Ariadna Llobet.

Després d'estrenar-se a finals del 2021 a la Sala Flyhard i posteriorment marxar de gira, l'obra de teatre Família (im)possible torna aquest mes de març a l'espai on va començar els seus passos. Pel camí, només un canvi a l'escenari: el paper que feia l'actriu i cantant Paula Jornet recau ara en Ariadna Llobet. Segueixen representant els seus personatges Jordi Andújar, Dolo Beltrán i Ian Bermúdez. El muntatge estarà a la cartellera del 9 de març a l'1 de maig.

Família (im)possible té la direcció de Carol López, també autora del text. La trama presenta uns pares d'ideologia progressista i sempre oberts a dialogar de qualsevol tema... fins que la seva única filla els presenta la seva parella, un trans. Aleshores, tot allò que sempre havien defensat, en públic i en privat, passa a ser paper mullat, i prejudicis, dubtes i ignorància surten a la llum. López n'ha dit que no vol fer cap tesi sobre el tema ni dictar sentències, però sí posar-nos davant del mirall, tractar dels prejudicis que com a societat tenim amb la diversitat de gènere, i visibilitzar nous models de família. Més enllà del tema central, el text tracta també sobre la quotidianitat familiar, la incomprensió i el fet de sentir-se rebutjat o bé acceptat en la societat i en l'entorn més proper. Tot en un to de comèdia, però una comèdia d'aquelles que porten a una reflexió constant, durant i després de l'obra.

Família (im)possible és una producció de Flyhard Produccions SL, amb el suport de l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

Més informació i entrades, aquí.

Data de publicació: Dilluns, 06 març 2023
  • Comparteix