Tornar

Cartell de Barcelona Eurovision Party 2024.

La festa eurovisiva s’avança a la ciutat

Durant tres dies i per tercer any consecutiu, se celebra el Barcelona Eurovision Party que tindrà lloc al Sant Jordi Club, La Terrrazza (Poble Espanyol) i Safari Club.

Si formeu part del col·lectiu d’eurofans, teniu una cita imperdible amb la tercera edició del Barcelona Eurovision Party 2024. Aquest esdeveniment se celebra del 4 al 6 d’abril i representa una oportunitat única per fer un tast previ al Festival d’Eurovisió, que es durà a terme del 7 a l’11 de maig a Malmö, Suècia. Si sou amants i aficionats d’aquest format, aprofiteu per submergir-vos en la música eurovisiva. 

L’esdeveniment començarà el 4 d’abril a Safari Club, on tindrà lloc l’EurofansCLUB, una sessió exclusiva amb DJ d’Eurovisió que us farà ballar i gaudir des de les 00.30 h fins a les 5 h.

El 5 d’abril, La Terrrazza del Poble Espanyol serà l’escenari de dues propostes musicals: l’ESC Young i  l’Euro Justice. L’ESC Young és un concert pensat per a joves i famílies que tindrà lloc de 18 h a 21 h, i ofereix un repertori d’artistes procedents d’Eurovisió Júnior i del programa Eufòria, de 3Cat. Doncs, podreu gaudir de músics com Domènec, Estela, Elena Escorcia, Scorpio i Levi Díaz

A continuació, de 21 h a 6 h, l’Euro Justice presentarà un concert amb cantants que han passat pels escenaris d’Eurovisió, o bé, pels festivals de preselecció com el Benidorm Fest, però no han assolit una posició destacada o desitjada. Així doncs, artistes com Sofia Coll, Rosa López, Roger Padrós, Mantra, DellacruzJorge González podran tornar a oferir el seu talent.

La gran festa arribarà dissabte, 6 d’abril, amb la participació d’artistes d’arreu d’Europa. La Barcelona Eurovision Party serà presentada per Nina, Àlex Marteen i Giuseppe di Bella i es durà a terme al Sant Jordi Club, de 20 h a 23.30 h. Aquest concert anticiparà les actuacions que oferiran els cantants a Suècia, tot i que també hi haurà històrics d’altres edicions. 

Quins noms podreu descobrir en directe? Us hi esperen Angelina Mango d’Itàlia, Nebulossa d’Espanya, Slimane de França, Gåte de Noruega, Raiven d’Eslovènia, Besa d’Albània, Megara de San Marino, Teya Dora de Sèrbia, Mustii de Bèlgica, LUNA de Polònia, SABA de Dinamarca, Dons de Letònia, Silvester Belt de Lituània i Aiko de República Txeca, entre d’altres.

A més a més, pel que fa a edicions anteriors, també actuaran els guanyadors Herreys de Suècia (1984), Las Ketchup d’Espanya (2006), Albina de Cròacia (2021), Senhit de San Marino (2011 i 2021), Amaya Saizar del grup Bravo d’Espanya (1984) i Cornelia Jakobs de Suècia (2022).

Aprofiteu l’ocasió per viure de ben a prop el festival i gaudir de les actuacions en viu abans de la final a Suècia. Els horaris varien segons el concert, com també el preu de l’entrada: EurofansCLUB i ESC Young, 15 €; Euro Justice, 20 €; Barcelona Eurovision Party de dissabte, 48 €. També hi ha un abonament per a les tres nits de 65 €. Si voleu comprar-la, podeu fer-ho des de la pàgina web de Barcelona Eurovision Party 2024.

Data de publicació: Dimecres, 03 Abril 2024
  • Comparteix