Tornar

Cartell de la Festa Major de Sants 2022

Que comenci la festa!

Aquest any, la Festa Major de Sants recupera la normalitat, amb moltes activitats per a tothom.

La Festa Major de Sants 2022 compta enguany amb la participació d'11 carrers, engalanats per a l'ocasió.  

La que serà la primera festa sense Núria Feliu, una de les ciutadanes més notables del barri, comptarà enguany com a pregoner amb l'enginyer santsenc Elies Campo, que llegirà el pregó el dissabte 20 d'agost des del balcó de la Casa del Mig, al parc de l’Espanya Industrial.

Just abans, a les 19.00 hores i en el mateix emplaçament, hi actuaran els Geganters de Sants, Tabalers i Diables de Sants i els Castellers de Sants, entre altres.

A més dels carrers engalanats, hi trobarem activitats familiars, esportives, musicals, de cultura popular i de focs i diables, entre moltes d'altres.

En música, la cantant i actriu catalanoguineana Yolanda Sikara oferirà un espectacle musical que recuperarà cançons clàssiques dels anys 70 i 80 el dilluns 22 d'agost (18.45 hores) al parc de l’Espanya Industrial. 

Dijous 25 d'agost es farà una ruta històrica per Sants, una visita guiada pels set punts de més interès del barri. La sortida (18.00 h) es farà des de la seu del Districte (carrer de la Creu Coberta, 104). És una activitat amb límit de places. Podeu registrar-vos-hi des d'aquí

Dimarts 23 (20.00 h) se celebrarà una missa vespertina avançada de Sant Bartomeu a l'ésglésia de Santa Maria de Sants, i dimecres 24 es farà una ofrena floral a sant Bartomeu (10.00 h) en la mateixa església.

Un any més el cartell s'ha triat per concurs. El triat enguany ha estat el presentat per Jaume Gubianas, que és dissenyador gràfic i il·lustrador. El centre del cartell el protagonitzen els dos gegants del barri, en Xava i la Xinxa.

Enguany es recupera la normalitat després de dos anys marcats per la pandèmia. 

Podeu consultar el programa des d'aquest enllaç.

Data de publicació: Dilluns, 15 Agost 2022
  • Comparteix